Greta Garbos Väg 21B, vån 4 av 4 Gamla Filmstaden
Gamla Filmstaden

Greta Garbos Väg 21B, vån 4 av 4

Möjlig 3:a med 3,6m i tak renoverade ytskikt och optimal planlösning!

Såld

Möjlig 3:a med 3,6m i tak renoverade ytskikt och optimal planlösning!

Sällan till salu!

Varmt välkomna till en av Filmstadens finaste 2:or och denna unika möjlighet att förvärva en riktig drömlägenhet som sällan saluförs! Denna stora 2:a, möjliga 3:a, på Greta Garbos Väg 21B har hela 3,6m i tak på högsta punkten. Här präglas tillvaron av stora fönsterpartier, stilrent badrum, balkong med dubbeldörrar, optimal halvöppen planlösning som går att skifta om till 3 rum och kök samt massor av praktisk förvaring. Här bor du med direkt närhet till härliga promenadstråk nere vid Råstasjön och Lötsjön, kommunikationer, förskolor/skolor, restauranger, shopping och gym.

Brf HSB Röda Kvarn i Solna ingår i HSB, bildades 2005 och är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och har nyligen sänkt avgiften med 10%. Den består av 69 lägenheter fördelade på två trapphus. Fastigheten har två uthyrningslokaler som för närvarande hyrs av Omars Barbershop & Salon och Puls & Träning. Bredband levereras från Telenor i hastigheten 250/250. Till lägenheten hör ett källarförråd och övriga gemensamma utrymmen som går att nyttja är tvättstuga, soprum med källsortering samt cykel- barnvagns- och rullstolsrum. För parkering disponerar föreningen 28 garageplatser i Röda Kvarns garage för en avgift om 800kr/månad. Annars råder Filmstadens egna boendeparkering för 750kr/kvartal.

Vänligen kontakta Joakim Wihlbäck 0708122244 vid intresse!

Visa mer
Slutpris

5 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.