Greta Garbos Väg 21B, vån 4 av 4 Gamla Filmstaden
Gamla Filmstaden

Greta Garbos Väg 21B, vån 4 av 4

Möjlig 3:a med 3,6m i tak renoverade ytskikt och optimal planlösning!

Såld

Möjlig 3:a med 3,6m i tak renoverade ytskikt och optimal planlösning!

Sällan till salu!

Varmt välkomna till en av Filmstadens finaste 2:or och denna unika möjlighet att förvärva en riktig drömlägenhet som sällan saluförs! Denna stora 2:a, möjliga 3:a, på Greta Garbos Väg 21B har hela 3,6m i tak på högsta punkten. Här präglas tillvaron av stora fönsterpartier, stilrent badrum, balkong med dubbeldörrar, optimal halvöppen planlösning som går att skifta om till 3 rum och kök samt massor av praktisk förvaring. Här bor du med direkt närhet till härliga promenadstråk nere vid Råstasjön och Lötsjön, kommunikationer, förskolor/skolor, restauranger, shopping och gym.

Brf HSB Röda Kvarn i Solna ingår i HSB, bildades 2005 och är en äkta bostadsrättsförening som äger marken och har nyligen sänkt avgiften med 10%. Den består av 69 lägenheter fördelade på två trapphus. Fastigheten har två uthyrningslokaler som för närvarande hyrs av Omars Barbershop & Salon och Puls & Träning. Bredband levereras från Telenor i hastigheten 250/250. Till lägenheten hör ett källarförråd och övriga gemensamma utrymmen som går att nyttja är tvättstuga, soprum med källsortering samt cykel- barnvagns- och rullstolsrum. För parkering disponerar föreningen 28 garageplatser i Röda Kvarns garage för en avgift om 800kr/månad. Annars råder Filmstadens egna boendeparkering för 750kr/kvartal.

Vänligen kontakta Joakim Wihlbäck 0708122244 vid intresse!

Visa mer
Slutpris

5 150 000 kr

Ansvarig mäklare
Joakim Wihlbäck

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.