Klippgatan 8C Solna C
Solna C

Klippgatan 8C

Renoveringschans i en av Solnas bästa föreningar!

Såld

Renoveringschans i en av Solnas bästa föreningar!

Välkommen till denna väldisponerade bostad i en av Solnas bästa föreningar. Här ges möjligheten att för dig som köpare sätta din egen prägel på bostaden.

Du välkomnas av en stor hall som ger dig utrymme till förvaring samt arbetsplats. Från hallen når du bostadens samtliga rum. I hallen finner ni även den praktiska klädkammaren med gott om förvaring. Vidare i bostaden finner ni det stora och lättmöblerade allrummet. Allrummet badar i ljus tack vare de stora och vackra fönsterpartiet. Ett insynsskyddat läge med fin grönska precis utanför fönstret. Kvar i köket finns det charmiga originalköket utrustat med spis. Köket ger plats för matplats för 4-6 personer. Stort och kaklat badrum i ljusa toner utrustat med badkar. Säkerhetsdörr.

I Brf Vimpeln 8 bor ni i en skuldfri och välskött förening. Belägen intill Solna Centrum har du närhet till kommunikationer, shopping, livsmedelsbutiker och natur. Närområdet erbjuder många trivsamma restauranger och butiker. På kort avstånd når du populära Pampas Marina, Augusdendal 4H gård och Huvudsta strandbad samt Huvudstabadet med utomhusbassäng. Hagaparken ligger också inom smidigt avstånd för att njuta av grönska och natur. Likväl som du når Vasastan och Kungsholmen med en kort promenad.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Ebba Henriksson

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.