Rosstigen 2 Råsunda
Råsunda

Rosstigen 2

Perfekt planerad 3:a i bästa läge!

Såld

Perfekt planerad 3:a i bästa läge!

Varmt välkommen till denna väldisponerade hörnlägenhet med optimalt utnyttjade kvm och i ett mycket ljust och gott skick. Bostaden håller en hög standard och är renoverad under 2019. Lägenheten inrymmer ett stilsäkert kök, stort vardagsrum med plats för soffa och matplats, två ljusa och fina sovrum samt ett helkaklat badrum. Från vardagsrummet når ni balkongen belägen i attraktivt söderläge. Föreningen har en gemensam takterrass där man kan njuta av kvällssolen, här finns även grillmöjligheter för den som önskar.

Här bor du med attraktivt och mycket populärt läge i trevliga Råsunda. Här är småstadsidyllen påtaglig med låga flerbostadshus och det finns gott om trevliga kvartersrestauranger samt en omtyckt och välsorterad matbutik i närheten. Gamla Råsunda alldeles runt hörnet består av gedigna kvarter med en lång och spännande historia bakom sig. Här finns idag ett flertal caféer och restauranger, blomsterbutiker, ICA-butik, bankomat och i närheten finns klassiska Filmstaden med sin egen biograf. I er närhet finns gemytliga och lugna villaområden samt motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön, där vacker natur och ett rikt fågelliv kan upplevas. Mall Of Scandinavia som är Solnas alldeles egna shoppinggalleria med 100 000 kvm shopping är bara 10 minuters promenad bort.

Visa mer
Slutpris

3 850 000 kr

Ansvarig mäklare
Ebba Henriksson

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.