Såld lägenhet på Greta Garbos Väg 21B i Filmstaden
Filmstaden

Greta Garbos Väg 21B

Exklusivt renoverad 3:a i ljust hörnläge med trevlig balkong!

Såld

Exklusivt renoverad 3:a i ljust hörnläge med trevlig balkong!

Varmt välkommen till Greta Garbos Väg 21B i omåttligt populära Filmstaden, endast ett stenkast från T-bana, mataffär, biograf och natur. Lägenheten tar väl tillvara på varje kvadratmeter och har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Stort, lättmöblerat vardagsrum som rymmer såväl soffgrupp som matbord och som har öppen planlösning mot köket. Härifrån nås lägenhetens trevliga hörnbalkong i västerläge. Stort badrum och hall med exceptionell förvaring i form av en stor garderobsvägg.

Gamla filmstaden är ett av Solnas mest populära områden. Här bor ni i en tät och lummig stadsdel med anor från förr. Ni befinner er på svensk filmhistorisk mark då man här under åren 1919-1970 spelade in 440 SF filmer och var under den tiden världens modernaste filmstudio. Längs smala gator byggs husen i hela kvarter, med en sida öppen mot de grönskande gårdarna och gatorna är döpta efter stora skådespelare och regissörer. Gamla Filmstaden är ett levande område både på dagtid och kvällstid. Bostäder blandas med arbetsplatser, gammalt med nytt. Här finns biograf, restauranger, affärer, kaféer med mera. Ändå är området väldigt lugnt och ostört.

Ni bor även intill motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön där även vacker natur och rikt djurliv kan upplevas. Här finns gröna ängar perfekta för lek, solning och grillning. Råsunda erbjuder också ett brett utbud av restauranger, caféer, frisörer, butiker och mataffärer.

För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Joakim Wihlbäck 0708122244

Visa mer
Slutpris

6 000 000 SEK

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Matplats

Kök

Balkong

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Hall

Omgivning

Förening

Planlösning

Alternativ planlösning