Gustav III:s Boulevard 117 Frösunda
Frösunda

Gustav III:s Boulevard 117

Generös och väldisponerad fyra med stor balkong!

Kommande

Generös och väldisponerad fyra med stor balkong!

Välkommen till en familjedröm om hela 96kvm!
Här på Gustav 111:s Boulevard 117, bor ni i en genomgående & mycket ljus lägenhet.
Lägenhetens generösa fönster ger ljusinsläpp från två väderstreck, här bor ni i en lägenhet som är maskinellt utrustad med det lilla extra för extra komfort. Det här är ett boende med fräscha ytskikt, stora & tacksamma arbetsytor, tre sovrum, stor balkong & sammantaget god förvaring. Lägenheten präglas av flera påkostade & smakfulla materialval i kök & badrum. Optimalt läge i Frösunda med stor och trevlig innergård.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Boarea: 96 kvm
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 3 av 8, hiss finns
 • Avgift: 5 400 kr
 • Förening: Brf Lovisedal 3
 • Byggnadsår: 2007
 • Område: Frösunda, Solna

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Gustav III:s Boulevard 117

 • Väldisponerad 4a med mycket förvaring
 • Stor balkong som tillåter el- och gasolgrill på balkongen
 • All maskinellkomfort
 • Lugnt och familjärt område med närhet till allt
 • Ljusa kulörer

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 400 kr
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Våning
3 av 8, hiss finns

Föreningen

Namn
Brf Lovisedal 3
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
72 lägenheter, 1 lokal
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Föreningen accepterar delat ägandeskap med 10% som minsta ägarandel.
Allmänt om föreningen
I Frösunda Park äger Brf Lovisedal 3 norra delen av en hästskoformad byggnad. Den vackra gården öppnar sig mot sydväst och avslutas vid den skogsbeklädda Befästningskullen.
Föreningen bildades 2005 och består av en hushalva med 4-8 våningar med totalt 72 lägenheter samt en kontorslokal i gatuplanet.
Föreningen omfattar adresserna Gustav III:s boulevard 113, 115, 117, 121, 123, 125.

Överlåtelseavgift om 2,5% av gällande basbelopp debiteras köparen. Pantsättningsavgift om 1% av gällande basbelopp debiteras pantsättaren.

INNERGÅRD
På föreningens gård finns en gräsbelagd yta samt lekplats. På gården finns även bänkar samt en grillplats. En naturlig mötesplats för både stora och små.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Varje trappuppgång har ett eget cykelrum i källaren med ingång i anslutning till trapphuset. Förvaringsutrymme för barnvagnar och rullstolar finns i anslutning till cykelrummen.

Besök gärna föreningens hemsida: http://www.brflovisedal3.se/
FÖRENINGENS EKONOMI
I dagsläget (2020-10-08) finns inga beslut om att ändra avgiften.
Tv och Bredband
TV/Bredband/Telefoni
Föreningen har gruppavtal med Com Hem för digital-TV. I månadsavgiften ingår Medium 8 favoriter. Ett begränsat basutbud finns analogt i alla uttag.

Föreningen har gruppavtal med Obenetwork för bredband (500-1000/500-1000 Mbps) via vanligt nätverksuttag som ingår i månadsavgiften. Ingen speciell utrustning krävs. Obenetwork levererar 10 gigabit in till fastigheten. Bredbandet är helt öppet och utan registreringskrav.

Telefoni tecknas separat av varje medlem från valfri IP-telefonileverantör eller via Telia (för fast telefon via kopparnätet).

I fastigheten finns även Telia som leverantör av TV, telefoni och bredband. Bekostas helt av medlemmen själv. Dock är detta under avveckling, så styrelsen rekommenderar att inte teckna långa avtal med Telia.

Com Hem erbjuder även telefoni och bredband via sitt nät. Bekostas helt av medlemmen själv.

Det går inte att ha Obenetwork och Telia samtidigt som leverantör av bredband/TV på grund av tekniska begränsningar i fastighetsnätet. Däremot går det att ha både Obenetwork (eller Telia) och Com Hem som leverantör.
Parkering
Föreningen har 59 garageplatser (varav åtta laddplatser med kontakttyp 2) samt 5 parkeringsplatser utomhus. Till dessa är det separata köer. Dessutom finns 6 motorcykelparkeringar i garaget. Externa hyresgäster accepteras, men medlemmar har förtur. Platts med laddfunktion har förhöjd hyra om man vill nyttja laddningsfunktionen.

Hyra för garageplatser är 800 kr/mån. Hyra för plats med laddbox är 1000 kr/mån samt att elförbrukningen debiteras.
Det är kö både till garageplatser och uteplatser.

I området är det boendeparkering som man kan ansöka om som folkbokförd i Solna. Tillståndet är kostnadsfritt men måste kompletteras med parkeringsbiljett. För mer information, se www.solna.se/boendeparkering.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Fastigheten är bara 12 år gammal och har bara utfört normalt underhåll ämn sålänge så som spolat stickledningar och huvudstammar.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Planerad garantiåtgärder på fasaden kommer ske tidigast 2020-2021.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2007
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,461%
Pantsatt
Nej

Allmänt om området

Frösunda är en relativt ny stadsdel som fortsätter att expandera och har kommit att bli ett av de mest eftertraktade områdena i Solna och Stockholm. En liten gemytlig och modern småstad precis invid tullarna. Här finns flertalet bostäder, affärer, restauranger, frisörer, butiker och kontorslokaler. Här finns också nybyggda skolor och förskolor som blivit mycket populära. I området finns det gott om lekparker på innergårdar samt klätterställningar, pulkbackar och vattenlek i allmänna parker. Frösunda är ett mycket barnvänligt område.

Lägenheten ligger också i ett underbart läge med närhet till mängder av utflyktsmål och grönområden. Inom gångavstånd nås bl.a. Brunnsviken för bad och äventyr på sommaren och skridskoåkning om vintern, Ulriksdals golfklubb, Hagaparken för picknick i det gröna eller ett besök på Fjärilshuset. Överjärva Gård är även det ett populärt utflyktsmål med bl.a. fårhage, marknader och olika aktiviteter. Solna C och Kista C nås enkelt med bil eller buss.

Områden runt omkring Frösunda som t.ex Järvastaden, Ulriksdal, Ritorp och Ursvik är i dag under ständig bebyggelse, vilket innebär att Frösunda i framtiden kommer att betraktas som en mer central och om möjligt ännu mer attraktiv stadsdel i Solna.

I Frösunda bor man med Arenastadens puls och kommunikationer som granne. Här finns Mall of Scandinavia som med sina 100 000 kvm är Skandinaviens största köpcentrum.
I Arenastaden skapas även tusentals arbetstillfällen där flera stora företags huvudkontor är belägna.

Kommunikation

Bil:
Lätt att ta sig till och från området med bil via E4: an (avfart nr 168 - Frösunda).

Buss:
Buss 509 mot Danderyds sjukhus och Brommaplan via Solna C nås utanför porten. Flera bussar nås på kort promenadavstånd, bla buss 70 mot Odenplan och Universitet, buss 177 mot Mörby/Skärvik samt 607/697 som går dygnet runt, från hållplats Frösunda. Där går också buss 516 under rusningstid direkt mot Sergels Torg/Viby, buss 526 mot Sergels Torg/Edsholm, samt linje 561 mot Jakobsberg. Även buss 565 gå samma sträcka till Sergels torg. Flygbussar går precis vid infarten till Frösunda.

Pendeltåg och t-bana:
Kort gångavstånd till Solna station med pendeltåg med ca 7 min till T-centralen. Även nära till Solna centrum och tunnelbanans blå linje. Ni når Solna C på ca 10 min med buss från Frösunda. Ni når också Ulriksdals pendeltågsstation på kort promenadavstånd. I framtiden kommer t-bana även att ha en station vid Nationalarenan vilket finns på kort promenadavstånd.

Närservice

Mitt i Frösunda finns en välsorterad livsmedelsbutik (Hemköp) och i närheten finns Mall of Scandinavia med flera olika livsmedelsbutiker.

Parkering

Boendeparkering via Solna stad och till en kostnad om ca 1000 kr i kvartalet alternativt 400 kr i månaden. För mer info se: www.solna.se

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.