Nybodagatan 6C Solna C Skytteholm
Solna C Skytteholm

Nybodagatan 6C

Ljus 3:a högt upp i huset med balkong i bästa sydväst läge! Dubbla badrum!

Såld

Ljus 3:a högt upp i huset med balkong i bästa sydväst läge! Dubbla badrum!

Ta hissen upp till 5:e våningen och möts av en fantastisk ljus och luftig 3:a om 74kvm med härlig balkong i ett insynsskyddat läge. Lättmöblerat vardagsrum med plats för större soffgrupp för hela familjen och vänner. Lägenheten har två rymliga sovrum och ett praktiskt kök med diskmaskin, goda arbetsytor samt förvaring bakom vita skåpluckor. Lyxigt med både badrum och WC! Inbjudande hall med avhängning via garderober med skjutdörrar. Genomgående fina ytskikt och vackert originalgolv pryder lägenhetens golv. Stora fönsterpartier i två väderstreck som låter vackert ljusinsläpp flöda in i hela bostaden. Området passar perfekt för dig som värdesätter närhet till både natur och city. Tillhörande förråd samt matförråd finns i källaren.

Bostadens läge är perfekt precis vid Skytteholmsparken! Runt knuten har du även populära Bullens bageri & konditori.
Kommunikationerna är optimala, utanför porten har du bussar som tar dig till b.la Sundbyberg C. Vill du ta dig in till stan så är du där på ca 15 minuter med cykel.
Med en kort promenad på cirka 10 minuter tar du dig både till Solna C där du har bussar, pendeltåg, tunnelbana och tvärbana. Solna C erbjuder även 120 butiker och restauranger såsom apoteket, ICA, Kicks, Systembolaget med flera. Närheten även till Westfield Mall of Scandinavian.

-En personlig favorit i området är en kort promenad till supertrevliga Skytteholmsparken som ligger på kort avstånd från bostaden. Här finns perfekta promenadstråk för den som gillar natur. Parken utnyttjas dessutom även av soldyrkare och för sport och picknick.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 265 000 kr

Ansvarig mäklare
Josefin Ruthman Lloyd

Josefin Ruthman Lloyd

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.