Solna C Skytteholm

Ankdammsgatan 40

Nyrenoverad bostad med stora fönsterpartier och balkong!

Nyrenoverad bostad med stora fönsterpartier och balkong!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!

Välkommen till denna välplanerade bostad på Ankdammsgatan 40!

Lägenheten disponeras över en öppen och social planlösning med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp som sätter sin prägel på bostaden. I bostaden finner ni ett nyrenoverat kök, vardagsrum med plats för både större matplats och soffa, tre rymliga sovrum samt ett stambytt badrum. Under 2020 och 2021 har lägenheten genomgått omfattande renvoveringar i form av nytt kök, nya golv och nya ytskikt. Kökets maskinella utrustningen består rostfri av kyl och frys, inbyggd ugn och mikro, integrerad diskmaskin samt integrerad tvättmaskin.

Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område med mycket goda kommunikationer och Skytteholmsparken som granne. Med en kort promenad på cirka 5 minuter tar du dig till Solna Centrum där du har tunnelbana (9 minuter till T-Centalen), bussar och tvärbana samt all tänkbar närservice med matbutiker och handel. Utanför porten går flera busslinjer som tar dig till b.la pendeltåg, Sundbyberg Centrum, Bromma och Danderyd. På mycket praktiskt avstånd ligger även Ica Maxi Solna. Längre ned på Ankdammsgatan finner du även populära Bullens bageri och konditori. På trevligt promenadavstånd ligger dessutom Pampas Marina och Karlbergs Slott och du tar dig enkelt in till city längs med fina promenad- och cykelvägar.

Kontakta mäklare Ebba Henriksson på 0708-93 29 12 för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 78 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 2 av 12, hiss finns
  • Avgift: 3 853 kr Inkl. värme och VA
  • Förening: Brf Snickaren 2
  • Byggnadsår: 1958
  • Område: Solna C Skytteholm, Solna

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Ankdammsgatan 40

  • Högklassigt boende
  • Nyrenoverad
  • Stambytt badrum

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
78 m²
Våning
2 av 12, hiss finns

Föreningen

Namn
Brf Snickaren 2
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
62 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Delat ägandeskap accepteras utan särkild fördelning i ägandet.
Allmänt om föreningen
Föreningen bildades år 1958 och består av 62 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Överlåtelseavgift om ca. 1100 kr debiteras köparen. Pantförskrivningsavgift, 1% på prisbasbeloppet , debiteras pantsättaren-

Juridisk person, som förvärvat en bostadsrätt, får antas till medlem i föreningen om det finns särskilda skäl för det.

I huset finns följande gemensamma utrymmen:
I källaren finns en fin tvättstuga med totalt fem tvättmaskiner (varav en mattvätt), två torktumlare, en mangel och två separata torkrum.
Pingisrum finns i källaren.
Styrelserum finns i entréplan.
Grovsoprum med pappersinsamling finns i entréplan.
Cykelrum finns i ett separat hus.
Cykelställ finns utanför porten
Information om månadsavgiften
Inkl. värme och VA
FÖRENINGENS EKONOMI
I dagsläget (2021-04-12) finns det inga planer att höja avgiften.
Tv och Bredband
Kabel-TV levereras av ComHem. Fastigheten är ansluten till eget fibernät. Leverantören av bredband till fastigheten är Bahnhof som levererar en hastighet på 1000/1000mbit/s, detta ingår i avgiften.

Kabel-TV levereras av ComHem eller Telia. Fastigheten är ansluten till eget fibernät. Leverantören av bredband till fastigheten är ComHem eller Telia. Medlem tecknar eget avtal
Nytt som 14 januari 2021: Kollektivt bredband tecknat med Bahnhof via tidigare Teliaanslutning. Bredbandskostnaden är 69kr/hushåll och ingår i avgiften. Tills vidare går det att ha eget bredband från Comhem om så önskas. ComHem TV finns i huset och ingår i avgiften. Föreningen planerar att säga upp Comhem avtal som löper i fem år.
Parkering
BRF Snickaren 2 har 7 garageplatser och 13 parkeringsplatser. En kölista tillämpas som administreras av Valorem AB. För frågor kring kötid och kostnad för parkering/garage maila: info@valorem.se
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
2021 - Nya hissar installerade
2020 - Ny ledarmatur utomhus
2018 - Alla rör i källaren är asbetssanerade och omisolerade med ny isolering
2018 - Remdrivna frånluftsfläktar utbytta till moderna EC-fläktar
2017 - Expansionskärl för värmesystemet utbytt
2017 - Komplett stambyte färdigt.
2014 - Samtliga fönster byttes ut till nya moderna fönster.
2013 - Bastu renoverades. Trädgården gjordes om.
2011 - Golv och väggar målades om i källaren. Fjärrcentral byttes ut. Huset dränerades om.
2009 - Relining av dagvattenledning. Nytt tak lagt. Tvättstugan renoverades.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan och inom något år måste dagvatten och balkonger renoveras. Utvärdering av metoder och kostnader pågår.

En balkonggrupp på fem medlemmar har tillsatts under 2021 och offerter har tagits in. Arbetet kommer löpa vidare under 2021-tillsvidare. Det finns ingen tydlig plan för färdigställandet framme ännu.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1958
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,453%
Pantsatt
Nej

DRIFT

DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2022-01-26

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
Fastigheten är mycket väl belägen i Solna med närhet till tre centrumanläggningar (Huvudsta, Solna & Sundbyberg centrum).

Solna Centrum finns på promenadavtånd (5 minuter) och har ett stort utbud av butiker och restauranger, samt apotek, bibliotek, matvarubutik etc. Nära till Solnahallen för dig som är idrottsintresserad.

I närheten finns gröna omgivningar som exempelvis Skytteholmsparken eller strandpromenaden i Huvudsta Strand.

Det är även nära in till city, och det finns fina promenad- och cykelvägar längs vattnet in till Kungsholmen, kort restid både till fots och med cykel. Det går också mycket lätt och smidigt ta sig ut på Essingeleden och E4:an.

ARENASTADEN
DU kan gå till Populära Arena staden med Mall of Scandinavia, som är Nordens största köpcentrum med över 230 butiker, 20 restauranger, Sveriges första IMAX biograf med Nordens största dukar och VIP-salonger.

Kommunikation

KOMMUNIKATIONER
Utmärkande för området är de mycket goda kommunikationer som finns. En kort promenad från porten når du både Solna Centrums T-bana och Huvdstas T-bana. Detta möjliggör att du kan ta blå linje mot både Akalla som Hjulsta.

Sundbybergs centrum ligger ca 15 min promenad bort. Där når man pendeltåg, flygbussar, tunnelbana samt Busslinjer till Bromma, Ekerö, Danderyd, Årsta, Örby och Älvsjö.

Inom kort promenadavstånd nås även tvärbanan som trafikerar sträckan Solna Station - Alvik. Solna station - Sickla. Närmaste hållplats är Solna Business Park.

SKOLOR
Barnvänligt område med parkområden i direkt närhet. Barnomsorg i närheten består av förskolor på Skytteholmsvägen 11, Hannebergsgatan 21, Centrumslingan 43 och Ankdammsgatan 44.

Grundskolor i närheten är Nybodaskolan, Framnäsbacken 22 (Skolår 4-9) och Skytteholmsskolan, Ankdammsgatan 14-16 (Skolår 1-8).

Parkering

Solna boendeparkering för 400kr/ månad eller 1000kr/ kvartal

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.