Såld lägenhet på Jonstorpsvägen 16 i Huvudsta
Huvudsta

Jonstorpsvägen 16

Stor 2:a med stor balkong i ett soligt & naturnära läge!

Såld

Stor 2:a med stor balkong i ett soligt & naturnära läge!

Välkommen till denna otroligt rymliga och välplanerade 2:a på Jonstorpsvägen 16! Här bor du i en bostad med en fantastiskt ljus interiör och med fönster i två väderstreck. Bostaden bjuder in till ett stort och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier mot balkongen. Vardagsrummet ger plats för större soffgrupp och matgrupp eller arbetshörna för den som önskar. En stor och ljuvlig balkong i ett underbart soligt läge. Här finns plats för såväl cafémöbler, loungegrupp och plantering. Kök som bjuder in till härliga middagar. Köket går i vita luckor och den maskinella utrustningen består av häll, spis, fläkt, diskmaskin samt kyl-och frys. Stort sovrum med gott om förvaring. Här finns plats för större säng med tillhörande sängbord. För den som önskar finns även plats för skrivbord. Stambytt och kaklat badrum med dusch, handfat, tvättmaskin och WC. I hallen finns gott om förvaring samt den stora och praktiska klädkammare. Hallen är bostadens centrala punkt och det är ifrån hallen ni når bostadens samtliga rum. Bostaden har genomgående fint ljussläpp. Till bostaden tillhör ett källarförråd.

Här bor du i en solid och välskött förening med närhet till vatten, natur, kommunikationer och all tänkbar service. Föreningen har en stabil kassa och har genomfört flertalet större renoveringar. Föreningen har ett större antal hyresrätter vilket ger en dold tillgång till föreningen.
På ett fåtal minuter når ni tunnelbanan från Huvudsta Centrum eller Solna Strand som tar er till Stockholm C på cirka 9 minuter. Längs Ulvsundasjön kan du promenera in till stan via Pampas Marina och Karlberg eller till Sundbyberg med mysiga restauranger längs promenadstråket.
Huvudsta C och Solna C har du inom bekvämt avstånd från bostaden där all tänkbar service och kommunikationer finns.

Kontakta ansvarig mäklare Ebba Henriksson 0708-93 29 12 för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 995 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.