Ängsvägen 11, lott 11 Bergshamra
Bergshamra

Ängsvägen 11, lott 11

Sommardröm från 1919 10min från stan!

Såld

Sommardröm från 1919 10min från stan!

Varmt välkomna till denna sommaridyll på cykelavstånd till stan.

Nu erbjuds den unika möjligheten att förvärva en helt otrolig, vinterbonad kolonistuga med hela 645kvm trädgårdstomt. I denna fantastiska stuga finner du en stor källare, verkstadsbod samt medföljande verktyg och trädgårdsredskap, braskamin, sovloft, källare och separat byggnad för badrum. Lotten är belägen med sjöglimt intill idylliska tivoliparken och i direkt närhet till områdets parkeringsplats. Ta dig hit enkelt med bil, cykel eller tunnelbana. En stor del inventarier ingår i köpet, dock inte möbler eller konst. Besök gärna föreningens hemsida https://bergshamrakoloniforening.se och läs alla dokument under rubriken "för medlemmar". Läs även gärna "Regler för kolonisterna" och "Nyttjanderättsavtal" som ligger under dokument på annonsen, observera att dessa dokument är daterade 2018 när säljaren köpte. Det utgår även en kostnad om 3000kr till föreningen som administrationskostnad för både säljare och köpare i samband med medlemskapsansökan.

Suveränt och barnvänligt läge i attraktiva Bergshamra omgivet av Edsviken och Brunnsviken, med närhet till smultronställen som Ulriksdals trädgårdar och slott, Tivoliparken och Bockholmens mysiga båthamn i kombination med det bekväma avståndet in till Stockholms stad och puls. Bara ett stenkast från tunnelbana, bussar och service. Helt enkelt ett perfekt sommarboende för dig som uppskattar ett centralt läge med närhet till Stockholm city, centrala Danderyd och Solna Centrum. Stockholms Universitet och KTH ligger inom cykel- eller gångavstånd.

Fritidsaktiviteter kan utövas på Bergshamra IP med fotbollsplan, löparbanor, tennisbanor och en mindre grusplan. I skogen bakom IP finns ett elljusspår. I området finns även Svedenbadet som är ett tempererat utomhusbad med 25m bassäng.

Suveränt område för dig som vill ha nära till sjö och land och samtidigt nyttja goda kommunikationer. Vid soliga dagar finns både Edsviken och Brunnsviken med fina badmöjligheter och naturupplevelser.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 045 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.