Gamla Råsunda

Östervägen 28, vån 6 av 6!

Högst upp i huset, takterass i sydvästläge, 2,85 m i tak och massor av tillval!

SÅLD

Högst upp i huset, takterass i sydvästläge, 2,85 m i tak och massor av tillval!

I omåttligt populära projektet Råsunda 101 saluförs nu en av föreningens allra bästa lägenheter! Bo i gamla Råsunda med modern bekvämlighet, garage i huset och en fantastisk terrass!

Det första man slås av är det fantastiska ljusinsläppet, stora fönsterpartier mot sydväst samt en genomående och öppen planlösning gör att ljuset blir svårslaget. Här finns så mycket fina attribut att der är svårt att veta vart man ska börja. Stora, öppna sociala ytor och stilrena materialval, takhöjd på hela 2.85 meter, terrass om 12kvm som tack vare sydvästläget badar i sol. Sovrummen är väldisponerade och har inbyggda skjutdörrsgarderober, lyxigt badrum med nero marquina marmor som bryter det ljusa på ett snyggt sätt.

Lägenheten såldes som och är registrerad i föreningen som 4 rok. Den disponeras dock idag som 3 rok med en ypperlig kontorsdel. man kan med enkelhet sätta upp en vägg för att åter igen använda lägenheten som 4 rok.

Det perfekta läget i Gamla Råsunda är också svårslaget, med kort gångavstånd till kommunikationer i form av Näckrosens tunnelbana samt bussar. I närområdet finner ni även Solna station med pendeltåg samt tvärbana. I mysiga Råsunda har du nära till shopping i Mall of Scandinavia samt en mängd lokala restauranger, butiker, samt trevliga promenadstråk och naturområden nere vid både Råstasjön och Lötsjön.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

6 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.