Edvin Adolphsons väg 4, 5tr Gamla Filmstaden
Gamla Filmstaden

Edvin Adolphsons väg 4, 5tr

Välplanerad 5:a i sällsynt bra läge med södervänd balkong i fritt läge över Filmstadens tak!

Såld

Välplanerad 5:a i sällsynt bra läge med södervänd balkong i fritt läge över Filmstadens tak!

Varmt välkomna till Edvin Adolphsons väg 4 och Filmstadens kanske mest välplanerade 5:a!

Den ovanligt flexibla planlösningen möjliggör många olika levnadsätt i denna lägenhet, här kan du med enkelhet bygga till ett sovrum, ändra så du kan bo med uthyrningsdel och mycket mer. Generellt en trevlig och ljus tillvaro med ett genomgående golv i ekparkett, ljusa väggar och ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare flertalet fönster utan insyn. Bostaden disponeras över ett fullutrustat kök i öppen planlösning mot ett väl tilltaget vardagsrum med plats för soffa, matbord och TV-möbel, fantastisk balkong med fritt söderläge, stort sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring, två rymliga badrum med golvvärme, den ena med tvättmaskin och torktumlare samt en ordentlig hall med platsbyggda garderober.

BRF Garbio är en äkta förening som äger marken och bildades 2009. Föreningen består av 83 bostadsrätter samt 2 lokaler med hyresrätt. Lägenheterna är fördelade på storlekar mellan 1-6 rok och belägna på adresserna Edvin Adophsons väg 4 och Viktor Sjöströms v 2-10. Trots föreningens relativt unga ålder är belåningsgraden (lån/kvm) endast 3854kr tack vare flitig amortering. Föreningen disponerar även över 42 parkeringsplatser i garage som bekvämt nås genom hiss ner till våning -1.

Gamla filmstaden är ett av Solnas mest populära områden. Här bor ni i en tät och lummig stadsdel med anor från förr. Ni befinner er på svensk filmhistorisk mark då man här under åren 1919 och 1970 spelade in 440 SF filmer och var under den tiden världens modernaste filmstudio. Längs smala gator byggs husen i hela kvarter, med en sida öppen mot de grönskande gårdarna och gatorna är döpta efter stora skådespelare och regissörer. Gamla Filmstaden är ett levande område såväl på dagtid som kvällstid. Här och runtom i Råsunda finns en egen biograf, restauranger, affärer, kaféer, gym, pubar med mera och ändå är området väldigt lugnt och ostört. Gör gärna ett besök till Regissörsvillan ett stenkast från bostaden, som med en rekommendation i White guide serverar högklassig mat och har en mycket välbesökt uteservering sommartid. Ett stenkast från bostaden ligger tunnelbanestationen Näckrosen och från Råsundavägen går buss 515 in till Odenplan flera gånger i timmen. Motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön där även vacker natur och rikt djurliv kan upplevas ligger nära till hands. Här finns gröna ängar perfekta för lek, solning och grillning.

Visa mer
Slutpris

9 650 000 kr

Ansvarig mäklare
Joakim Wihlbäck

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.