Förrådsgatan 4, 4tr Gamla Råsunda
Gamla Råsunda

Förrådsgatan 4, 4tr

Fantastiskt läge med tidstypiska detaljer och fantastiskt ljusinsläpp!

Såld

Fantastiskt läge med tidstypiska detaljer och fantastiskt ljusinsläpp!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING, KONTAKTA MÄKLAREN VID INTRESSE!

Klassisk elegans och många charmiga detaljer bevarade som generös takhöjd om hela 2,70m, vackra trägolv, stora fönsterpartier och breda snickerier. Lägenheten är fräsch med ljusa ytskikt och ett fullt utrustat kök med goda arbetsytor, stambytt badrum samt en solig balkong över innergård med utsikt mot några av Råsundas vackraste fastigheter. Till lägenheten hör ett källarförråd, i föreningen finns också cykelrum, tvättstuga samt en grönskande innergård i ostört läge med sittgrupp och grillmöjligheter. Brf Förrådsgatan 4 har god ekonomi, äger marken och består av 26 lägenheter varav 2 hyresrätter vilket är en fantastisk dold ekonomisk tillgång.

Omtyckt läge med kort gångavstånd till kommunikationer i form av Näckrosens tunnelbana samt bussar. I närområdet finner ni även Solna station med pendeltåg. I mysiga Råsunda har du nära till shopping i Mall of Scandinavia samt en mängd lokala restauranger, butiker, samt trevliga promenadstråk och naturområden nere vid både Råstasjön och Lötsjön.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare Joakim Wihlbäck för mer information.

Visa mer
Slutpris

3 100 000 kr

Ansvarig mäklare
Joakim Wihlbäck

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.