Evenemangsgatan 40, VÅN 17 Arenastaden
Arenastaden

Evenemangsgatan 40, VÅN 17

Fantastiskt ljus och härlig 3:a med svårslagen utsikt!

Såld

Fantastiskt ljus och härlig 3:a med svårslagen utsikt!

Hjärtligt välkomna till underbara Evenemangsgatan!

Här finner ni en 3:a mitt i all puls kombinerat med utsikt över grönska och natur.
En bostad med närhet till det bästa av två världar med uppenbara styrkor. Slående utsikt från både den stora inglasade balkongen och alla bostadens fönster utan insyn.
På den idylliska balkongen kan ni avnjuta en kopp kaffe på morgonen eller avnjuta kvällsmiddagen med solnedgången över Råstasjön som utsikt. Missa inte chansen att förhöja vardagslyxen att få bo i denna dröm.

Bostaden är utrustad med allt ni kan tänkas behöva för ett så bekvämt och modernt boende som möjligt, här har ni genomgående stilrena och snygga materialval. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa väggar. Planlösningen är väl genomtänkt och ger dig ett mycket bekvämt boende med underbar utsikt från varje rum. Två rymliga sovrum, stilrent badrum utrustat med duschväggar samt tvätt- och torktumlare. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger fantastiska möbleringsmöjligheter och I anslutning till hallen finns också ett stort förråd, som man kan nyttja till förvaring eller mindre walk in closet.

Lägenhetens unika utsikt och höga standard är inte allt som är positivt med denna bostad.. Här bor du ett stenkast från Friends Arena, Mall of Scandinavia, där ni har pendelstationen Solna Station som tar dig till Odenplan på 5 minuter och till T-centralen på mindre än 10 minuter och åt andra riktningen tar du dig hela vägen med pendeln till Uppsala med bekvämt stopp på Arlanda.
Med en redan bra kommunikation från bostaden och nära Blåa linjens tunnelbanestation, så kommer det inom några år bli ännu bekvämare då utbyggnad av T-bana planeras att byggas och med den nya Gula linjen kommer införas och ha hållplats en kort promenad från bostaden.
Har man egen bil finns goda parkeringsmöjligheter i Arenagaraget som hyrs ut av Parkman och med enkelhet tar du dig snabbt ut på E4an.

Gillar man naturen och lugna promenader, så bor du här precis intill bostaden ljuvliga spring,- och promenadstråk både från Råstasjön, Hagaparken, Lötsjön och Ursviks motionsområde.

-Stor inglasad balkong med bästa vyn över Solna om 13 kvm i bästa syd/väst läge!
-Oslagbar utsikt utan insyn från alla bostadens fönsterpartier
-Ljus och luftig
-Bra planlösning
-Bra förvaringsmöjligheter

Detta vill ni inte missa, varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

4 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.