Backvägen 1 Råsunda
Råsunda

Backvägen 1

Välplanerad 3:a belägen på omtyckta Backvägen

Såld

Välplanerad 3:a belägen på omtyckta Backvägen

Varmt välkomna till denna smakfullt renoverade 3:a belägen på omtyckta Backvägen i Råsunda – ett stenkast ifrån Mall of Scandinavia och Friends Arena.
Lägenheten välkomnar med en ljus och öppen hall med golvvärme och bra avhängningsutrymme. Vidare finner ni ett stort sovrum med mörkt trägolv och ljusgråa väggar med utrymme för arbetsplats. Fräscht, helkaklat badrum med kommod, badkar och inbyggda spotlights och högtalare i taket. Påkostat kök med exklusiva materialval och vitvaror samt naturlig matplats intill. Vardagsrummet ligger i en öppen och social planlösning mot matplatsen, med stora fönsterpartier och utgång till bostadens trevliga balkong som har utsikt över innergården. Här finns det gott om plats för soffa/soffbord/Tv och det inbyggda högtalarsystemet från Bowers & Wilkins ger filmälskaren en fantastisk ljudupplevelse. Det rymliga sovrummet intill vardagsrummet har gott om förvaring i form av inbyggd garderobsvägg. Från rummet har man utsikt över grönska och Råstasjöns idrottsplats.

Fastigheten ligger på behagligt promenadavstånd från såväl Råstasjöns lugn som Råsundas puls. Här har man nära till det mesta! På cirka 10 minuter promenadavstånd finns både pendeltåg och tvärbana (Solna station). Buss till Odenplan finns 3 minuter bort och tunnelbana (Solna Centrum och Näckrosen) når man också på cirka 10 minuter.

Föreningen på Backvägen 1 & 2 är en välskött förening bestående av 43 stycken bostadsrättslägenheter, samt två uthyrda lokaler där det idag bedrivs kontorsverksamhet. Föreningen har låg skuldsättning och god ekonomi, vilket märks på den låga månadsavgiften. I avgiften ingår värme, vatten, bredband samt kabel-TV (basutbud).

En trevlig takterrass med utsikt över takåsar och Råstasjön finns att tillgå för föreningens medlemmar. Det finns två tvättstugor i föreningen, varav den ena ligger i huset och har tre tvättmaskiner. Därtill finns det ett cykelförråd på källarplan.

Föreningen har 9 stycken garage (6 stycken enkelgarage och 3 stycken dubbelgarage). Utomhus finns det 4 stycken parkeringsplatser och ytterligare 4 stycken planeras där bygglov beviljats i år.

- Smakfullt renoverad
- Låg avgift
- Genomgående trägolv
- Inbyggda högtalare i kök/matplats, badrum och vardagsrum
- Balkong
- Närhet till Mall of Scandinavia, Gamla Råsunda, Råstasjön & kommunikationer
- Välskött bostadsrättsförening
- Vindsförråd och matkällarförråd
- Tvättstuga
- Högt belägen i suterräng

För mer information, kontakta ansvarig mäklare Andreas Wahlgren.

Visa mer
Slutpris

4 850 000 kr

Ansvarig mäklare
Andreas Wahlgren

Andreas Wahlgren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.