Blomgatan 20 Rudviken
Rudviken

Blomgatan 20

Renoveringschans högt upp i huset i hjärtat av Rudviken! Låg avgift!

Såld

Renoveringschans högt upp i huset i hjärtat av Rudviken! Låg avgift!

Varmt välkommen till en av Solnas mest välplanerade 2:a! Ljus och mycket trevlig lägenhet med chans att skapa ditt drömhem. Öppna ytterdörren och möts av en öppen bostad i ett insynsfritt och lugnt läge. Bostaden disponeras över ett stort och luftigt vardagsrum, ett rymligt sovrum som rymmer stor säng och garderober, separat kök med goda arbetsytor samt plats för matbord. Från köket når du den stora balkongen med plats för mindre soffgrupp eller cafémöbler. Helkaklat badrum med bekvämligheter som duschhörna, golvvärme och handdukstork. Genomgående fint ljusinsläpp via flertalet fönsterpartier längst med hela lägenheten. Tack vare grönskande träd utanför fönster och balkong är lägenheten i princip insynsfri. Här erbjuds ett trivsamt boende med låga boendekostnader tack vare en låg avgift om endast 2 081 kr/mån i en ekonomiskt välskött förening. Finns 2st tvättstugor i trapphuset, ofta lediga tider.

Föreningen Blomgården har en väldigt god ekonomi, är en äkta förening och äger marken. Föreningen bildades 2001 och består av totalt 116 lägenheter varav 6 upplåts med hyresrätt och 1 lägenhet kan användas för övernattningslägenhet för till exempel släktingar eller gäster till medlemmar i föreningen. Dessa hyresrätter utgör enligt föreningen ett förmögenhetsvärde på ett uppskattat marknadsvärde om ca 20 miljoner kronor.

Området Rudviken i centrala Solna erbjuder ett utmärkt läge för att bo och trivas mycket bra oavsett var i livet man befinner sig, gammal som ung, med närhet till Solna C, kommunikationer och naturen. Trots sitt lugna läge är det cirka 5 minuters promenad till Solna Centrum med ett stort utbud av serviceinrättningar, butiker och restauranger och flertalet kommunikationer såsom tunnelbana, bussar och tvärbana. I närliggande Arenastaden vid Solna Station ligger Nordens största köpcentrum - Westfield Mall of Scandinavia. Här hittar du även Europas modernaste arena för fotboll och andra populära evenemang nämligen Friends Arena.

Vill du ta dig in mot innerstan når du Vasastan på endast ca 10-15 min med cykel eller så kan man ta en av flertal bussar som går ditåt. På väg mot innerstan hittar du både Karolinska Institutet och sjukhuset. Vid Solna Centrum finns T-bana, tvärbana och busstorg med en mängd olika busslinjer. Solna Station som erbjuder pendeltåg ligger endast 10-15 min promenad bort, dit går även bussar från den närbelägna busshållplatsen. På gångavstånd finns Råstasjön och Lötsjön som erbjuder trevliga promenadstråk och motionsslingor. Inom räckhåll finns även Hagaparkens underbara gröna sluttningar som erbjuder ett vackert utflyktsmål. Här finns även båtklubb, flertalet sevärdheter såsom till exempel Parkmuséet och Koppartälten, populära Fjärilshuset och fina motionsspår. Läget kan helt enkelt inte bli bättre.

Visa mer
Slutpris

2 930 000 kr

Ansvarig mäklare
Josefin Ruthman Lloyd

Josefin Ruthman Lloyd

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.