Gustafsvägen 8 Vasalund
Vasalund

Gustafsvägen 8

Ljuvlig 1:a med låg avgift!

Såld

Ljuvlig 1:a med låg avgift!

Välkommen till hjärtat av Vasalund!

Här bor du i en ljus, mysig och ypperligt välplanerad lägenhet i eftertraktade Vasalund/Råsunda.
Utanför portarna är du omfamnad av grönska och småstadskänsla men bara en promenad bort har du Mall of Scandinavia, stråket och all kommunikation du kan önska dig.

Direkt när du kliver in genom huvudentrén får du känslan av att det här är något alldeles extra, två trappor upp på första våningen finner du husets kanske mysigaste etta med ljuvligt ljusinsläpp. Bostadens höga charmiga fönster ger fint ljus i hela lägenheten och den generösa takhöjden gör att lägenheten känns stor och rymlig.
Bostaden präglas genomgående av ljusa kulörer och fin ekparkett. Optimal planlösning som är kvadratsmart med stor klädkammare där du har förvaring från golv till tak. Köket är avskilt längst in i bostaden med mycket förvaring och badrummet ligger i anslutning till hallen, resterande yta av bostaden är öppen och social med goda möbleringsmöjligheter.

Här bor du med låg avgift i en stabil förening.
Som boende i Brf Välten har du tillgång till en mysig takterrass som alla i huset har möjlighet att nyttja, där finns soffgrupp och storyta som är perfekt för sammankomster, sommarbjudningar och skönt häng när man vill sitta utomhus.
Till bostaden hör ett stort vindsförråd och i källaren finner du den gemensamma tvättstugan som är utrustad med två stora tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare. Cykelrum för den som cyklar finns också tillgängligt.

Föreningen har 8 st parkeringsplatser som går att hyra för 350:-/mån kö till dessa ställer man sig i hos styrelsen när man flyttat in. I området gäller även boendeparkering till en kostad av 400 kr/mån alt 1000 kr/kvartal.

Området:
Välkommen hem till Vasalund! I Brf Välten 8 bor du på en lugn adress, i en solid förening, precis intill Råsundavägens puls. I området blandas lägenhetshus med äldre villor vilket ger en fantastiskt fin karaktär på området. Härifrån har du nära till allt, rakt över vägen har du matvaruaffären Coop och utanför entrén har du små restauranger. Råsunda/Vasalund är kanske Solnas mest populära område, då det är fyllt av mysiga caféer, restauranger, matvaruaffärer, andra små butiker och det blandat med närheten till naturen och Råstasjön. Här finns en av Stockholms mest uppskattade biografer och det är dessutom helt perfekt för dig som vill bo med direkt närhet in till stan eller shopping i världsklass i Nordens största köpcenter Mall of Scandinavia!

Buss 515, som har hållplats i slutet av gatan tar dig direkt in till Odenplan på 15 minuter. Föredrar du tunnelbana eller tvärbana erbjuder Solna Centrum båda delar och med tvärbanan tar du dig på några få minuter till Solna Business park där du har stort Ica Maxi.
Dessutom finns det pendeltåg 5 minuter bort från bostaden vid Solna Station som tar dig direkt till Uppsala, Arlanda, Odenplan och T-centralen. Likaväl som du med bil har nära till motorvägen och goda parkeringsmöjligheter. Utöver den fantastiska kommunikationen och närheten till härliga grönområden, så har du också nära till flertals gym om du gillar att träna!
Missa inte chansen att bo på en adress med närhet till både puls och natur, perfekt första lägenhet till dig som vill ha bästa av två världar!

Visa mer
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Erika Eriksson

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.