Förrådsgatan 16 Råsunda
Råsunda

Förrådsgatan 16

Fin 2:a i ljust hörnläge med tidstypiska detaljer!

Såld

Fin 2:a i ljust hörnläge med tidstypiska detaljer!

Kommande försäljning, kontakta mäklare vid intresse!

Mycket välplanerat och charmigt boende där varje kvadratmeter utnyttjas väl. Tack vare det sydvästvända hörnläget med fönster i två väderstreck badar hela lägenheten i ljus. Här finner du vackra, tidstypiska detaljer som t.ex. 2,70 m i takhöjd, vackert furugolv, djupa fönsterbrädor och ett möblerbart burspråk. I vardagsrummet används burspråket idag som arbetsplats men här kan man med enkelhet inreda med en matplats eller varför inte som en läshörna med fåtöljer? Från vardagsrummet nås balkongen med soligt sydvästläge. Ytorna är väldisponerade och förvaring finns bl.a. i en praktiskt klädkammare som nås från hallen samt i dubbla källarförråd. Fräscht och fullt utrustat kök med matplats, stort sovrum med plats för dubbelsäng, garderober, sängbord och övrigt möblemang. Helkaklat och stambytt badrum med allt förberett för tvättmaskin. Här bor du i en stabil förening i ett lugnt och fridfullt läge.

Lägenheten ligger i ett perfekt läge med kort gångavstånd till kommunikationer i form av Näckrosens tunnelbana samt buss. I närområdet finner ni även Solna station med pendeltåg. I mysiga Råsunda har du nära till shopping i Mall of Scandinavia samt en mängd lokala restauranger, butiker, samt trevliga promenadstråk och naturområden nere vid både Råstasjön och Lötsjön.

Visa mer
Slutpris

3 450 000 kr

Ansvarig mäklare
Joakim Wihlbäck

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.