Västra Skogen

Armégatan 28, 4/4 TR

Ljus & fin etta med låg avgift! Närhet till stan, natur och Mälaren.

SÅLD

Ljus & fin etta med låg avgift! Närhet till stan, natur och Mälaren.

Högst upp i huset finner du denna renoverade bostad som är belägen i ett ljust och insynsskyddat läge. Här erbjuds en välplanerad bostad som har allt du kan tänkas behöva. Ljusa och stilrena materialval i kombination med en bra planlösning gör detta till det perfekta förstaboendet. En välkomnande hall med goda förvaringslösningar, ett kök som rymmer det du kan tänkas behöva och ett stort allrum med plats för soffgrupp, matbord samt mysig sovhörna. Fräscht stambytt badrum. LÅG månadsavgift! Tillhörande förråd finns i källaren.

Här bor du med gång och cykelavstånd till Kungsholmen och Vasastan men även till natur och grönområden. Vardagslyx med en ICA-butik precis runt hörnet och endast 400 meter till T-bana Västra-skogen som tar dig in till T-centralen på ett fåtal minuter.
Brf Pampas är en av Solna bästa föreningar som tidigare gett 2 avgiftsfria månader/år.

-En personlig favorit i området är att ta en promenad ner till Pampas Marina och strosa längst vattnet och njuta av de mysiga promenadstråken. Perfekt start på dagen med en morgonpromenad eller varför inte avsluta dagen med en kvällspromenad i solnedgången!

Välkommen till ett hem att trivas i!

Visa mer
Slutpris

2 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Josefin Ruthman Lloyd

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.