Såld lägenhet på Johan Enbergs väg 3, 4tr i Västra Skogen
Västra Skogen

Johan Enbergs väg 3, 4tr

Välplanerad och insynsskyddad 3:a med stora fönsterpartier och inglasad balkong!

Såld

Välplanerad och insynsskyddad 3:a med stora fönsterpartier och inglasad balkong!

Varmt välkomna till denna renoverade och ljusa gavel 3:a på populära Johan Enbergs väg. Här bor du högt upp i huset med en genomgående planlösning och härligt ljusinsläpp från tre vädersträck, stor inglasad balkong med trevlig utsikt mot grönska. Hela lägenheten är renoverad med omsorg bl.a. Ny elcentral (3 fas), omdragen el, spotlights i tak, badrummet är renoverat och har golvvärme samt förberedelse för tvättmaskin/torktumlare, den ovanligt stora klädkammaren i hallen har förberett med vatten och avlopp och kan med enkelhet byggas om till badrum/wc för den som vill.

Här bor man i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till allt! Det är mindre än 50m till Västra Skogens T-bana där båda blå linjerna tar dig till Fridhemsplan på endast 4 minuter eller vidare till Centralen på 7 minuter. Precis utanför porten finns bl.a. Coop-butik, Pressbyrån, apotek, restauranger, helt nya padelbanor, bussar, parkering i garage eller boendeparkering på gatan.

Kort promenad ifrån fin natur vid Ulvsundasjön där du bl.a. hittar Pampas Marina, Huvudstabadet, Augustendals 4-H gård med djur och lekpark. Med knappt en kilometer till Kungsholmen och nästan lika kort till Vasastan är man via promenad eller cykel inne i stan på nolltid. Söker du närhet till både natur och stadens puls är detta den perfekta lägenheten för dig!

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Joakim Wihlbäck 070-812 22 44

Visa mer
Slutpris

4 775 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.