Gamla Huvudsta

Kapellgatan 4

Välplanerad bostad på lugn återvändsgata med grönskande innergård! Möjlig 4 rok!

SÅLD

Välplanerad bostad på lugn återvändsgata med grönskande innergård! Möjlig 4 rok!

I ostört läge på Kapellgatan 4 bor ni i en välplanerad och hemtrevlig 3.5rok med grönskande utsikt. Genomgående fina ytskikt med vacker parkett i alla rum och stora fönster som låter ljuset flöda in från två väderstreck. Stort vardagsrum som erbjuder plats för både soffa, soffbord och tv-möbel samt matsalsbord för större sällskap. Social och öppet kök med goda arbetsytor och förvaring via flertalet helskåp. Även här finns gott om plats för matbord. Bostaden har två rymliga sovrum samt ett ytterligare rum som idag används som bibliotek men går att göra om till barnrum, kontor eller annat. Två stambytta helkaklade badrum, den ena med dusch, golvvärme, tvätt-, torkmaskin, den andra med härligt badkar. Otroligt bra förvaring via stora garderober såväl i hallen som i sovrum. Lägenheten har tillhörande stort vindsförråd samt stort källarförråd!

Här har du också ett stenkast från mataffär och flertalet restauranger. Med 5 minuters promenad nås flera grönområden, fridfulla promenadstråk längs Mälaren, Pampas Marina, Huvudstabadet med simbassäng, klipp- och bryggbad vid Mälarens strand m m. För dig som gillar att träna finns två gym bara ett fåtal minuter bort. Ett otroligt barnvänligt område med stora gräsytor, grillplats och bad i närheten. Även nära till Augustendals 4H-gården där barn är varmt välkomna att besöka gårdens djur eller hjälpa till att ta hand om dem under en eftermiddag.

För dig som åker kommunalt tar det ca 7 min till T-centralen och 4 min till Fridhemsplan med Tunnelbana (station Västra skogen har två linjer och tät trafik mot T-centralen). Man kan även promenera ner till Solna Centrum som erbjuder tunnelbana, tvärbana och ett flertal bussar mot olika linjer. Väljer du att cykla eller gå så finns det gång- och cykelstråk längs vattnet som sträcker sig från Sundbyberg, via Huvudsta, ända in till city.

Med bil kommer du snabbt ut på E4:an och det tar ca 5 min till Stockholm city via Pampaslänken.
Det är även nära in till city, och det finns fina promenad- och cykelvägar längs vattnet in till Kungsholmen, kort restid både till fots och med cykel. Det går också mycket lätt och smidigt att ta sig ut på Essingeleden via Pampas länken.

Välkommen att höra av dig till mäklare Josefin Ruthman Lloyd på 0728-57 62 26 för med information!

Visa mer
Slutpris

4 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Josefin Ruthman Lloyd

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.