Storgatan 72A Huvudsta
Huvudsta

Storgatan 72A

Hörnlägenhet i högt läge med inglasad balkong och milsvid utsikt

Såld

Hörnlägenhet i högt läge med inglasad balkong och milsvid utsikt

Nu har jag nöjet att presentera en lägenhet utöver det vanliga. På omtyckta Storgatan 72A finner ni denna bostad belägen på våning 6 med milsvid utsikt. Bostaden erbjuder vidare en generös och öppen planlösning för härligt socialt umgänge, stor inglasad balkong med fantastiskt kvällssol (västerläge), sovrum med plats för dubbelsäng och annat önskat möblemang, helkaklat badrum med klinkergolv och tvättmaskin. Goda förvaringsutrymmen genom klädkammare/kontor och förråd i lägenheten.

Perfekt läge invid Huvudsta centrum nära shopping och kommunikationer (T-bana och buss). I närområde finner du dessutom fantastiska promenadstråk längst Ulvsundasjön som tar dig in till Kungsholmen och Vasastan.

-En personlig favorit i området är att ta en promenad ner till Pampas Marina och strosa längst vattnet och njuta av de mysiga promenadstråken. Perfekt start på dagen med en morgonpromenad eller varför inte runda av dagen med ett kvällsdopp vid nybyggda Huvudsta strandbad.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

3 665 000 kr

Ansvarig mäklare
Andreas Wahlgren

Andreas Wahlgren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.