Rudviken

Solgatan 11

Fin etta med låg avgift, smart planlösning & nära till kommunikation och natur!

SÅLD

Fin etta med låg avgift, smart planlösning & nära till kommunikation och natur!

Varmt välkomna till denna mysiga etta med låg avgift inkl. bredband nära City! Lägenheten är effektivt planerad med öppna, sociala ytor med stilrena materialval. Allrum med perfekt plats för soffgrupp, matbord och stolar för 4 pers samt sovdel med plats för säng och även garderob. Stilfullt kök med goda arbetsytor. Det helkaklade badrummet håller en god standard med härlig duschhörna och vardagslyx med golvvärme samt handduktork. I hallen finns klädhängare för ytterkläder och skor men även bra förvaringsmöjligheter via garderob.
Området passar perfekt för dig som värdesätter närhet till både natur och city. Tillhörande förråd finns i källaren (köparen har ej sett det).

BRF Solregnet äger marken sedan 2001 och omfattas av två fastigheter som tillsammans består av 157 lägenheter varav 14 är upplåtna med hyresrätt och är en så kallad dold tillgång för föreningen. Tillhörande fina grönytor, träd och lekplatser för de små. Här finns även flera umgängesytor för exempelvis mysiga grillkvällar eller fikastunder. Dessutom har föreningen 6 lokaler som tillsammans bidrar till föreningens fina ekonomi. Föreningen följer en utarbetad underhållsplan och klassas som en A+förening enligt Hemnet.

Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav på sin omgivning. En promenad från bostaden finns lugna grönområden i anrika Hagaparken såväl som storstadspulsen i Vasastan. För den som gillar shopping finns Solna Centrum och Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Här finns ett brett urval av kollektivtrafik i form av både tunnel-/tvärbana samt pendeltåg. Närmsta busshållplats tar dig till Karolinska sjukhuset/Stockholm åt ena hållet samt Sundbyberg eller Danderyd åt det andra. I skrivande stund byggs tunnelbanans gula linje och tillhörande ny station i direkt närhet till denna lägenhet. Detta innebär att inom fem minuters promenadavstånd når Ni både gula och blåa tunnelbanelinjen vilket kommer att ha en stor påverkan på det framtida värdet för området. Att bo i Rudviken ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Välkommen till ett hem att trivas i!

Visa mer
Slutpris

2 325 000 kr

Ansvarig mäklare

Josefin Ruthman Lloyd

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.