Solgatan 12 Rudviken
Rudviken

Solgatan 12

En av Solnas bästa 3:or med dubbla balkonger belägen i ett optimalt läge!

Såld

En av Solnas bästa 3:or med dubbla balkonger belägen i ett optimalt läge!

Varmt välkomna till en av Solnas mest välplanerade 3:or högt upp i huset! Lägenheten fullkomligt badar i ljus tack vare den öppna och sociala planlösningen med stora fönsterpartier från golv nästan upp till tak. Bostaden präglas av dubbla balkonger; den ena med eftermiddags- och kvällssol samt tillstånd av föreningen att grilla på, medan den andra är inglasad med morgonsol. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum, två ordentliga sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang, walk-in-closet, fullutrustat kök med goda arbetsytor och plats för matbord för större sällskap. Stort och fräscht badrum med bekvämligheter som härlig duschhörna, tvättpelare, golvvärme och handdukstork. Rymlig hall med exceptionell förvaring via garderobsvägg. Lägenheten håller genomgående hög standard med parkettgolv, fräscha och välbehållna materialval och erbjuder ett mycket trivsamt boende. Tack vare det underbara läget är lägenheten väl insynsskyddad och genomsyras av en magisk känsla! Här erbjuds ett trivsamt boende med låga boendekostnader i en ekonomiskt välskött förening.

Brf Rudan i Solna är en förening med en bra styrelse som alltid jobbar för att återkomma med snabba svar. Det finns inga större renoveringar planerade och månadsavgiften är planerad att stå på samma låga nivå. Föreningen disponerar 91 av totalt 240 garageplatser och utöver det finns även Solna Bostadsparkering för 400kr/månad eller 1 000kr/kvartal. Förråd, tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och en fin innergård tillhör också föreningen och får nyttjas av dess medlemmar.

Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav! Exempelvis finns både grönområden, anrika Hagaparken och Solna centrum inom gångavstånd och Vasastan ligger inte mer än en cykeltur bort. Här bor du även med närhet till både tunnelbanan samt andra kommunikationer. Närmsta busstation tar dig till Karolinska Sjukhuset/ Stockholm åt ena hållet samt Solna Centrum/ Sundbybergs station åt det andra. Även buss 67 mot Skansen och Frösundavik finns tillgänglig. Låt oss inte glömma att det även nu är fastställt att den nya gula tunnelbanelinjen kommer ha en hållplats i direkt närhet till denna lägenhet. För den som gillar shopping finns även Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Att bo i Rudviken ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

5 100 000 kr

Ansvarig mäklare
Josefin Ruthman Lloyd

Josefin Ruthman Lloyd

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.