Klippgatan 8A, vån 7/8 Solna C
Solna C

Klippgatan 8A, vån 7/8

Fantastisk och stor 1,5:a på 7tr med milsvida vyer!

Såld

Fantastisk och stor 1,5:a på 7tr med milsvida vyer!

Varmt välkomna till denna ljusa och välskötta 1,5:a i skuldfri förening med låg avgift. Här finner du stora fönsterpartier som skänker ett härligt ljusinsläpp samt en vy utöver det vanliga mot både stad och grönska, helt utan insyn. Stora och lättmöblerade ytor, genomgående parkettgolv, praktisk klädkammare och stort vindsförråd. Lägenheten disponeras över ett välplanerat kök med diskmaskin och plats för större matgrupp, ett ljust vardagsrum med gott om utrymme för bl.a. soffgrupp och förvaringslösningar, en sovalkov med plats för större säng, en inre hall som är perfekt att nyttja som arbetshörna och ett helkaklat badrum med tvättmaskin.

Belägen intill Solna Centrum har du närhet till kommunikationer, shopping, livsmedelsbutiker och natur. Närområdet erbjuder många trivsamma restauranger och butiker. På kort avstånd når du populära Pampas Marina och 4H gården som erbjuder bad och djur. Hagaparken ligger också inom smidigt avstånd för att njuta av grönska och natur. Likväl som du når Vasastan och Kungsholmen med en kort promenad.

Som en del av Brf Vimpeln 8 bor du i en av Solnas absolut tryggaste föreningar. Obelånad förening med låg avgift och 14 miljoner i Kassa och Bank talar sitt tydliga språk!

Varmt välkommen på visning.

Visa mer
Slutpris

2 730 000 kr

Ansvarig mäklare
Joakim Wihlbäck

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.