Såld lägenhet på Virebergsvägen 9, vån 12/12 i Vireberg, Råsunda
Vireberg, Råsunda

Virebergsvägen 9, vån 12/12

3rok högst upp i huset med magisk utsikt utöver det vanliga!

Såld

3rok högst upp i huset med magisk utsikt utöver det vanliga!

Varmt välkomna till denna fantastiska hörnlägenhet högst upp i huset i en av Solnas absolut bästa förening! Kliv ut på den stora inglasade balkongen ett magiskt läge utöver det vanliga! Lägenheten disponeras av ett stort och lättmöblerat vardagsrum med vackert parkettgolv i original, två generösa sovrum med mycket förvaring, fullt utrustat kök med plats för matbord samt ett helkaklat badrum med dusch. Genomgående bra förvaring via garderober och fint ljusinsläpp tack vare hörnläget i huset och de flera fönsterpartierna. Avgiften för lägenheten är endast 1913kr per månad och i den ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband i hastigheten 1000/1000 mbit/sekund.

I BRF Dikten 2 bor ni i en trygg och stabil äkta förening som registrerades redan 1981 och äger marken. Föreningen är skuldfri och har med andra ord 0kr i långfristiga skulder och därmed 0kr i lån per kvadratmeter vilket är väldigt unikt! Detta syns bland annat i de otroligt låga månadsavgifterna hos de boende men även mervärdet som föreningen kan ge sina boende. Här finns bland annat pingisrum, eget gym som rustades upp 2020, snickerilokal, målerirum, dartrum och övernattningslägenhet för medlemmarna att nyttja. Mysig arkitektritad innergård med grillplats. Under innergården disponerar föreningen över 64 garageplatser och ytterligare 16 utomhusplatser går att hyra från föreningen, annars råder Solna Boendeparkering för 400kr/månad eller 1000kr/kvartal för att parkera inom hela kommunen. Hissen går ända ner till tvättstugan.

I Vireberg/Råsunda bor du med närhet till allt i ett lugnt och härligt område. Här bor du med gångavstånd till Ica Maxi, tvärbanan, tunnelbana, flertalet busslinjer, Solna centrum med all dess kommunikationer, butiker och närservice, gamla Råsunda med restauranger och trevliga promenadstråk, Skytteholmsparken samt flertalet förskolor och skolor. Närheten till Mall of Scandinavia, Friends Arena och Sundbyberg är inte att heller att glömma. Ett område att trivas i!

Visa mer
Slutpris

4 950 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.