SUNDBYBERG

Brännarvägen 7

Bostad med alla rätt! Ljus och stilren 2:a i gavelläge

Bostad med alla rätt! Ljus och stilren 2:a i gavelläge

Välkommen till denna härliga tvåa med moderna och välplanerade ytor samt bra förvaringsmöjligheter. Denna hörnlägenhet som är i absolut toppskick, erbjuder sociala ytor och en härlig rymd - ett exklusivt boende med vackert ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Det här är en bostad som bjuder in till många sociala stunder med vänner och familj eller lugna stunder med en kaffe och tidning på den mysiga uteplatsen som blir din alldeles egna grönskande oas. Från hallen tar du dig vidare in till vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Modernt kök med alla bekvämligheter du behöver och plats för matbord! Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Vardagslyx i badrum med härlig duschhörna, golvvärme och tvätt,- torkmaskin. Genomgående ljusa ytskikt samt parkettgolv. Tillhörande förråd finns i källaren.

BRF Ursvik 6 är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi. I huset finns hiss, cykel- och barnvagnsrum samt möjlighet att hyra parkeringsplats i garaget!

För den hurtige finns uppskattat motionsområde med el-upplysta löpspår och utegym som under vintertid får skidspår. Även andra anläggningar som idrottsplats med fotbollsplan och häststall finns i närheten.Nära anslutning till E18 och vidare mot E4. Kommunalt tar du dig enklast via buss 504 från Sundbybergs station eller Rissne. Från Sundbybergs Centrum tar du dig till Stockholms City på endast 8 minuter. Cykelavstånd till såväl Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Tvärbanan beräknas stå färdig i Ursvik om ca 1år.
Närmsta matbutiker som Stora Coop och Willys finns längst Enköpingsvägen. För den shoppingsugna är det nära till Mall of Scandinavia, Bromma Blocks och Kista galleria.

Kontakta mäklare Josefin Ruthman Lloyd på 0728-57 62 26 för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 43.5 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 0 av 3, hiss finns
  • Avgift: 2 529 kr
  • Förening: Brf Ursvik 6
  • Område: SUNDBYBERG, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Josefin Ruthman Lloyd

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Brännarvägen 7

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43.5 m² föreningens information
Våning
0 av 3, hiss finns
Andel i förening
1,81 %

Föreningen

Namn
Brf Ursvik 6
Antal lägenheter
48 lägenheter
Äger föreningen marken
Ja.
Tillåter föreningen delat ägande
Ja.
Allmänt om föreningen
Brf Ursvik 6 består av 48 bostadsrätter i olika storlekar. På gårdssidan av byggnaden finns en park med lekplats. Samtliga lägenheter har balkonger eller för lägenheterna i markplan, plattbelagda uteplatser direkt mot parken. Samtliga lägenheter är även utrustade med kärl för källsortering.

Föreningen har inte planerat några avgiftsförändringar (2021-06-07)

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I källarvåningen finns lägenhetsförråd, cykelförråd, barnvagns- och rullstolsförråd.

PARKERING
Garage med 15 platser varav 2 försedda med laddstolpe för elbil. 1000kr/mån.
Tv och Bredband
Via Sundbybergs Stadsnät - varje enskild bostadsrättsinnehavare får välja bland ett stort utbud av olika hastigheter osv.
Parkering
Garage under huset, 15 platser. 1000kr/mån. I övrigt gäller boendeparkering runtom i Ursvik.
I dagsläget är det 10 st i kön. (2021-06-07)
Övrigt
Ursvik i Sundbyberg har med sitt nära läge till stan blivit en populär och attraktiv stadsdel med småstadskänsla och mysiga kvarter som förenar trivsel med livskvalitet. Här finns närhet till vidsträckta grönområden, förskolor, skolor, service och shopping men även tillgång till bra kommunikationer. Bland annat trafikerar buss 504 sträckan med tät tidtabell, med bussen tar du dig vidare till T-banan i Hallonbergen (mot Sundbybergs station) och till Rissne C med T-bana. Tvärbanan planeras även rulla och detta med start 2021, tvärbanan planeras stanna precis intill Kaffestugan. För dig som är bilburen ligger Ursvik i direkt anslutning till E18, med vidare anslutning till E4.

När det kommer till natur har Ursvik mycket att erbjuda. I närheten finns fantastiska idrotts- och rekreationsområden med flera upplysta motionsslingor som fungerar året runt. På vintern läggs skidspår. Förutom detta finns även utegym, mountainbikespår, fotbollsplan och grillplatser i området. Norr om Ursvik finner du Igelbäckens naturreservat, perfekt utflykt för hela familjen.

Brf Ursvik:
yadgar.karmanji@gmail.com
alexander.tsimbidakis@gmail.com
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Inga planerade renoveringar.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,233%
Pantsatt
Nej

DRIFT

DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2022-01-26

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.