Brännarvägen 7 Ursvik
Ursvik

Brännarvägen 7

Bostad med alla rätt! Ljus och stilren 2:a i gavelläge

Såld

Bostad med alla rätt! Ljus och stilren 2:a i gavelläge

Välkommen till denna härliga tvåa med moderna och välplanerade ytor samt bra förvaringsmöjligheter. Denna hörnlägenhet som är i absolut toppskick, erbjuder sociala ytor och en härlig rymd - ett exklusivt boende med vackert ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Det här är en bostad som bjuder in till många sociala stunder med vänner och familj eller lugna stunder med en kaffe och tidning på den mysiga uteplatsen som blir din alldeles egna grönskande oas. Från hallen tar du dig vidare in till vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Modernt kök med alla bekvämligheter du behöver och plats för matbord! Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Vardagslyx i badrum med härlig duschhörna, golvvärme och kombi tvättmaskin. Genomgående ljusa ytskikt samt parkettgolv. Tillhörande förråd finns i källaren.

BRF Ursvik 6 är en äkta bostadsrättsförening med god ekonomi. I huset finns hiss, cykel- och barnvagnsrum samt möjlighet att hyra parkeringsplats i garaget!

För den hurtige finns uppskattat motionsområde med el-upplysta löpspår och utegym som under vintertid får skidspår. Även andra anläggningar som idrottsplats med fotbollsplan och häststall finns i närheten.Nära anslutning till E18 och vidare mot E4. Kommunalt tar du dig enklast via buss 504 från Sundbybergs station eller Rissne. Från Sundbybergs Centrum tar du dig till Stockholms City på endast 8 minuter. Cykelavstånd till såväl Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Tvärbanan beräknas stå färdig i Ursvik om ca 1år.
Närmsta matbutiker som Stora Coop och Willys finns längst Enköpingsvägen. För den shoppingsugna är det nära till Mall of Scandinavia, Bromma Blocks och Kista galleria.

Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

2 125 000 kr

Ansvarig mäklare
Josefin Ruthman Lloyd

Josefin Ruthman Lloyd

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.