Näckrosen

Näckrosvägen 9

Fantastisk mini 3:a med optimal planlösning och fantastiskt ljusinsläpp!

SÅLD

Fantastisk mini 3:a med optimal planlösning och fantastiskt ljusinsläpp!

Varmt välkomna till denna underbara mini 3:a på omåttligt populära Näckrosvägen. Lägenheten disponeras över ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med, stor och grönskande balkong, stort sovrum med inbyggda garderober, ett mindre sovrum med insynsskyddat fönster, helkaklat, renoverat badrum med mycket förvaring i både platsbyggda garderober i hallen samt dubbla förråd i källare och på vind. Genomgående håller lägenheten ett gott skick och karaktäriseras av fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Gott om plats för valfritt möblemang och även kontorsplats för den som arbetar hemifrån.

Här bor ni i en trygg och stabil förening som äger marken och har en mycket god ekonomi. Lägesmässigt kan det knappast bli bättre! En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med sköna promenadstråk och natur. Välbesökta Mall of Scandinavia med intilliggande pendeltåg ligger också bara några minuter bort och är väl värt ett besök. Kommunikationer i form av buss och tunnelbana nås inom 5 minuter från Råsundavägen och närliggande Solna Centrum erbjuder förutom över 120 butiker och restauranger även tvärbana. Råsunda är ett omtyckt område med flertalet mysiga restauranger, caféer och butiker samt präglas av arkitektur från förra seklet.

För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Joakim Wihlbäck 0708122244

Visa mer
Slutpris

4 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.