Framnäsbacken 8 Solna C Skytteholm
Solna C Skytteholm

Framnäsbacken 8

Välplanerad 4:a på lugn återvändsgata!

Såld

Välplanerad 4:a på lugn återvändsgata!

8Accepterat pris*

- Ljus och välplanerad
- Två badrum
- Lugn återvändsgata
- Närhet till natur, kommunikationer och service

På lugn återvändsgata finner du denna trivsamma 4 rok om hela 109kvm. Luftigt och stort vardagsrum med plats soffgrupp och matbord för minst 10 personer, detta blir den självklara platsen att umgås med familj och vänner. Det är även härifrån du tar dig ut på balkongen som ligger i eftertraktat sydvästläge. Kök med goda arbetsytor, all maskinell utrustning du behöver, förvaring bakom över-, och underskåp och plats för matbord. Tre rymliga och ljusa sovrum med utsikt mot grönskan, plats för säng, garderober och övrigt möblemang. I lägenheten finns två badrum, den ena med wc, duschhörna, handdukstork, förvaringsskåp samt förberett för tvättmaskin, den andra med wc och handfat. Välkomnande hall med klädhängare samt inbyggda garderober för ypperlig förvaring. Genomgående fint ljusinsläpp. Tillhörande förråd finns i källaren.

BRF Arkitekten 7 är en välskött förening med de stora renoveringarna i bagaget och en mycket stabil ekonomi. Här på Framnäsbacken 8 bor du i rofyllt läge med promenadavstånd till allt du behöver. Nära till Solna- och Sundbyberg C, aktivitetsområden, grönområden, närbutiker, restauranger och kommunikationer.

Bostadens läge är perfekt precis vid Skytteholmsparken! Runt knuten har du även populära Bullens bageri & konditori.
Kommunikationerna är optimala, utanför porten har du bussar som tar dig till b.la Sundbyberg C. Vill du ta dig in till stan så är du där på ca 15 minuter med cykel.
Med en kort promenad på cirka 10 minuter tar du dig både till Solna C där du har bussar, pendeltåg, tunnelbana och tvärbana. Solna C erbjuder även 120 butiker och restauranger såsom apoteket, ICA, Kicks, Systembolaget med flera. Närheten även till Westfield Mall of Scandinavian.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 400 000 kr

Ansvarig mäklare
Josefin Ruthman Lloyd

Josefin Ruthman Lloyd

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.