Milstensvägen 27 SUNDBYBERG
SUNDBYBERG

Milstensvägen 27

Ljus och välplanerad hörnlägenhet med balkong i väst!

Såld

Ljus och välplanerad hörnlägenhet med balkong i väst!

Varmt välkomna till Milstensvägen 27 och denna välplanerade 2:a i unikt hörnläge med fönster i tre väderstreck som skänker in rikligt med ljusinsläpp till bostaden! Här finner ni en bostad med en planlösning som bjuder in till sociala sammanhang där vardagsrummet är bostadens mittpunkt. Vardagsrummet är rymligt och här finns plats för stor soffgrupp och matplats för ca 6-8 personer. Rummet är i öppen planlösning till det u-formade köket i modern stil med goda förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett harmoniskt sovrum med plats för allt som önskas, stor säng och garderober. Från sovrummet nås bostadens balkong i attraktivt sydvästläge där magiska solnedgångar kan avnjutas. Bostadens standard är hög och här är det bara flytta in och avnjuta ett bekvämt boende. Genomgående fint parkettgolv och ljust målade väggar.

Bostaden ligger i mysiga småstadsidyllen Ursvik, i ett radhus och villaområde med möjlighet till parkeringsplats vid bostaden. Här har man busshållplats ca 150 meter från bostaden som tar dig till Sundbybergs centrum samt tunnelbanans blå linje. Inom 1-2 år planeras även tvärbana att gå till Ursvik. I området finns flera olika val av barnomsorg. Närheten till naturen är påtaglig med populärt motionsområde och Igelbäckens naturreservat med vackra spår och milsvid skog. Här finns serviceutbud i form av bl.a frisörsalonger och restauranger runt hörnet. Bra mataffärer finns i närheten, Handlarn vid Ursviks allé, Willys samt Coop som ligger över Enköpingsvägen. För den shoppingsugna är det nära till Mall of Scandinavia, Bromma blocks och Kista galleria.

Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

2 800 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.