Såld lägenhet på Virebergsvägen 14 i Vireberg, Råsunda
Vireberg, Råsunda

Virebergsvägen 14

Smakfullt renoverad och välplanerad 2:a högt upp i huset med ledig garageplats!

Såld

Smakfullt renoverad och välplanerad 2:a högt upp i huset med ledig garageplats!

Äntligen presenteras en av områdets bästa 2:or med grönskande vyer från stor och solig balkong, öppen planlösning mellan renoverat kök och vardagsrum, stort och insynsfritt sovrum med mycket förvaring, stambytt badrum med tvättmaskin och genomgående mycket gott skick! Till lägenheten hör två förråd och det finns en ledig parkeringsplats i varmgarage i föreningen att hyra för endast 870kr/månad!

Brf Ekensberg 4 består av ett flerbostadshus om 8 våningar ovan mark med källare i två plan. Många av de stora renoveringarna såsom stambyte, dränering, tak- och fasadrenoveringar tillsammans med nya fönster är redan gjorda och det finns inga planerade renoveringar i närtid. Fastigheten är belägen på Virebergsvägen 14-16 och byggdes 1954. Föreningen bildades 2006 och äger marken. Medlemmarna har tillgång till motionsrum, snickeri, bibliotek och takterrass. I huset finns även cykelrum, barnvagnsrum och tvättstuga med två tvättrum som vardera har torkrum. I anslutning till huset har föreningen även grillplats omgiven av vackra blommor och buskar. Fastigheten är ansluten till ComHem för kabel-TV och bredband som levereras av Bredbandsbolaget. Fiber är indraget. Husets garage har sin infart från kortsidan mot Virebergsvägen och rymmer 15 garageplatser varav 3 platser för motorcykel. För övrigt gäller boendeparkering på anslutande gator genom Solna stad.

Här bor du med närhet till det bästa Solna kan erbjuda! Gångavstånd till såväl Sundbyberg som Solna C och Råsunda, Filmstaden med dess egna biograf, Mall of Scandinavia, Friends Arena. Solna Businesspark med ICA Maxi är endast några minuters promenad bort och du har också närhet till mycket goda kommunikationer med både bussar, tvärbana, och T-bana (Solna C, Näckrosen och Sundbyberg C) samt pendeltåg (Solna station, Sundbyberg C) på några minuters promenadavstånd. Med både T-bana och pendeltåg når du T-centralen på under 10 minuter. Cykelavstånd till både Vasastan, Kungsholmen och Bromma samt närhet fina grönområden och motionsspår vid Lötsjön/Råstasjön samt Haga- och Skytteholmsparken.

För mer information ombes kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström på 070-612 95 88

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.