Såld lägenhet på Virebergsvägen 15, lgh 1504 i Vireberg, Råsunda
Vireberg, Råsunda

Virebergsvägen 15, lgh 1504

Välkommen till denna fina 3:a i populära Vireberg!

Såld

Välkommen till denna fina 3:a i populära Vireberg!

Välkomna till denna välplanerade 3:a med låg avgift och närhet till allt samt nyrenoverat badrum! Här får du ljusa, fräscha ytskikt, stort kök, rymliga sovrum, stort och ljust vardagsrum, gott om förvaring, källarförråd, nyrenoverat badrum och många fler fördelar.

Lägenheten ligger i ett mycket trevligt område med närhet till det mesta. För barnfamiljer kan det vara bra att veta att det finns både en förskola och skola på andra sidan gatan! Lägenheten ligger också med gångavstånd till Gamla Råsunda/Filmstaden, Solna Centrum (5 min), Sundbybergs centrum (10 min), kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och flertalet busslinjer, härifrån har du cirka 10min till city men samtidigt grönområden och vackra promenadstråk.

Solna Centrum och Sundbybergs Centrum som båda erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, apotek banker etc. Kort gångavstånd till SF-biograf (max 10 min), natursköna Råstasjön samt ett flertal större, välsorterade livsmedelsbutiker. För den idrottsintresserade finns både Solnahallen och nya Friends Arena inom kort gångavstånd.

I Råsunda Vireberg bor man med Arenastadens puls och kommunikationer på bekvämt avstånd. Här finns Mall of Scandinavia som med sina 100 000 kvm är Skandinaviens största köpcentrum.
I Arenastaden skapas även tusentals arbetstillfällen där flera stora företags huvudkontor är belägna.

Barnvänligt område med skogsdunge och lekpark i området. Flertalet förskolor och skolor i närheten som nås utan att korsa stora bilvägar.

Visa mer
Slutpris

4 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.