Bergshamra

Mårdstigen 14

SÅLD

Varmt välkomna till denna originella 3:a helt ensam i sitt slag!

I denna lägenhet är varenda centimeter genomtänkt. Här blandas tidstypiska funkisinslag med smarta förvaringslösningar och spännande inredningsdesign på ett oerhört välgenomtänkt och smakfullt sätt. Ytorna är väldisponerade, ljuset flödar genom rummen tack vare det insynsfria gavelläget och den halvöppna planlösningen, kök samt badrum är stambytt och renoverat. Huset är byggt i souterräng och lägenheten är lättillgänglig på 0,5tr men fortfarande högt belägen och insynsskyddad. Här finner du även en trevlig balkong i ett soligt söderläge, rymliga sovrum och praktisk klädkammare allt i en stor och populär förening med gräsytor, grillmöjligheter, lekplatser och mycket mer.

I populära Bergshamra bor du med cykelavstånd till city, vatten och grönområden i form av Brunnsviken, Edsviken, Ulriksdals slottspark, Tivoliparken och kolonilottsområden. Närservice med Ica, Coop, Bergshamra C, vårdcentral, Kafé Sjöstugan mm. Även fantastiska kommunikationer med tunnelbanans röda linje endast 5min gångväg ,med ca 10 min till Stockholm Central, samt flertalet busslinjer. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.