Rudviken

Regnstigen 3

Underbar 1a i vacker fastighet anno 1930 med låg avgift och tidtypiska detaljer!

SÅLD

Underbar 1a i vacker fastighet anno 1930 med låg avgift och tidtypiska detaljer!

Äntligen en lägenhet till salu i Stenslottet invid Solna centrum. Den pampiga fasaden i rosa/röd puts med vita snickerier gör själ för sitt namn. Skjut upp den spröjsade entrédörren till trapphuset och redan här möter man husets charm. Schackrutigt stengolv och trappa i sten visar vägen upp där denna trevliga och ljusa 1:a välkomnar er. På baksidan av huset breder en stor gräsmatta ut sig och buskar ramar in huset. Tidstypiska och charmiga detaljer som högt i tak, djupa fönsternischer och spröjsade fönster som bjuder in solens strålar i hela lägenheten och skapar en härlig atmosfär. Flexibelt tillträde!

Stilrent kök med vitt kakel och vita luckor som vackert bryts av mot den mörka bänkskivan. Här finns plats med ett matbord för fyra middagsgäster in vid det vackra fönstret med spröjs. Gott om arbetsyta och förvaring och den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl och frys, ugn, spis samt fläkt. Det rofyllda allrummet med plats för både säng och soffa är ljust och lättmöblerat. Stambytt badrum med mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar. Dusch med vikbara glasväggar, handfat i kommod med ovanhängande spegelskåp samt WC. Stor och rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter och i föreningen finns en fräsch tvättstuga, cykelrum samt en gemytlig innergård/uteplats med grillmöjligheter.

Under året har föreningens sista hyresrätt sålts och upplåtits som bostadsrätt vilket gav stort kapitaltillskott. Stora medel har använts för att betala av ett av föreningens tre lån vilket sänkt belåningsgraden från 7 057 kr/kvm till 4 535 kr/kvm. Resterande medel sparas för framtida underhåll.

Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav på sin omgivning. En promenad från bostaden finns lugna grönområden i anrika Hagaparken såväl som storstadspulsen i Vasastan. För den som gillar shopping finns Solna Centrum och Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Runt om Rudviken erbjuds ett brett urval av kollektivtrafik i form av både tunnel-/tvärbana samt pendeltåg. Närmsta busshållplats tar dig till Karolinska sjukhuset/Stockholm åt ena hållet samt Sundbyberg eller Danderyd åt det andra. I skrivande stund byggs tunnelbanans gula linje och tillhörande ny station i direkt närhet till denna lägenhet. Detta innebär att inom fem minuters promenadavstånd når Ni både gula och blåa tunnelbanelinjen vilket kommer att ha en stor påverkan på det framtida värdet för området. Att bo i Rudviken ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Välkommen att trivas!

Visa mer
Slutpris

2 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Josefin Ruthman Lloyd

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.