Sommarvägen 6 Vireberg
Vireberg

Sommarvägen 6

Välplanerad och smakfull 2:a med stor balkong

Såld

Välplanerad och smakfull 2:a med stor balkong

Nu ges möjligheten att förvärva denna otroligt hemtrevliga och välplanerade 2:a! Magnifika och stora balkongdörrar gör att det känns som att du sitter ute från vardagsrummet! Bostaden är i genomgående fint renoverat skick och har en unik hemtrevnadskänsla. Den öppna sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till härliga sällskapsytor och en känsla av rymd. Den rymliga balkongen vetter mot lugn och lummig innergård. Otroligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i fil! Utöver allt detta så erbjuder bostaden ett renoverat och välutrustat kök, hall med förvaringsmöjligheter, stambytt och helkaklat badrum (bl.a förberett för TM) samt ett insynskyddat sovrum med plats för dubbelsäng.

- Låg avgift
- Unika dubbeldörrar
- Välplanerad
- Golvvärme i hall
- Omtyckt BRF
- Stor balkong
- Förråd

Attraktivt och mycket omtyckt läge i hjärtat av Vireberg! Sommarvägen är väl beläget precis invid ett mysigt villaområde i Råsunda och ligger i samma område som Råsunda skola och idrottsplats. Här bor man också bara ett stenkast från Solna Centrum, stor galleria med ett brett utbud av butiker, apotek, post, bank, bibliotek, restauranger mm. ICA Maxi finns också inom fem minuters promenad.

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Wahlgren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.