Såld lägenhet på Råsundavägen 101, 3tr i Råsunda
Råsunda

Råsundavägen 101, 3tr

Fantastisk 3:a med perfekt planlösning, exklusiv interiör och fina tillval!

Såld

Fantastisk 3:a med perfekt planlösning, exklusiv interiör och fina tillval!

Accepterat pris!

Unikt tillfälle att förvärva en fantastisk trerummare i omåttligt populära projektet Råsunda 101. I denna fantastiskt planerade lägenhet med öppen planlösning finner du en väldigt hög standard på alla materialval samt det påkostade tillvalet "Intelligenta hem" som erbjuder en mängd olika tekniska finesser som t.ex. röststyrning, dimbar belysning överallt, "godnatt/hejdå" knapp som släcker all belysning i lägenheten med ett knapptryck.

Den allmänna interiören består av vita väggar och en fantastisk 2-stav ekparkett genomgående i hela lägenheten bortsett från hallen som försetts med ett praktiskt, mörkt klinkergolv som ett av lägenhetens tillval. Vidare fortsätter den smakfulla färgsättningen med ett modernt, grått kök från Ballingslöv med integrerade vitvaror från Siemens i rostfritt utförande. Köket är påkostat med en ljus bänkskiva i kompositsten som även pryder väggen upp till överskåpen. Rymligt badrum i direkt anslutning till hallen med klinker i Carraramarmor och stora kakelplattor som pryder väggarna, utrustat med golvvärme, takdusch samt tvättmaskin + torktumlare. Du finner även två rymliga sovrum placerade mot innergård med en med stor walk in closet/klädkammare och utgång till södervänd balkong mot lugn innergård. Allt detta tillsammans med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som också har utgång till fransk balkong mot Råsundavägen gör detta till en av projektet allra bästa 3or.

I Brf Råsunda 101 bor du i anrika gamla kvarter fast med modern bekvämlighet. Du finner garage i huset som du når med hissen ner, övernattningslägenhet och en stor gemensam takterass med fantastiska vyer över Solna samt en gemensamhetslokal med kök att hyra. I Råsunda bor du i ett fantastiskt läge med närhet till allt! Stråket med dess restauranger, bageri, närservice, olika gym, naturområden längs med Råstasjön och Lötsjön samt shopping i både Solna centrum och Mall of Scandinavia. Utanför dörren går buss 515 som tar dig till Odenplan på nolltid, du har även tunnelbana, tvärbana samt pendeltåg i närheten av bostaden.

Kontakta mäklare Joakim Wihlbäck vid intresse/mer information 0708122244

Visa mer
Slutpris

5 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.