Mårdstigen 21 Bergshamra
Bergshamra

Mårdstigen 21

Ljus, renoverad och väl omhändertagen gaveltrea i lugnt, grönskande läge!

Såld

Ljus, renoverad och väl omhändertagen gaveltrea i lugnt, grönskande läge!

Varmt välkomna till denna fina 3:a i sällsynt lugnt läge!

Här bor du i en mycket välplanerad lägenhet med ljusa ytskikt, renoverat kök och stambytt badrum. Här är det bara att flytta in och njuta. Gavelläget skänker ett otroligt ljus med fönster åt tre väderstreck med mycket grönska. Ytorna är väldisponerade och lättmöblerade och det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Badrummet är stambytt och renoverat i stilrena färger. Huset är byggt i souterräng och lägenheten är lättillgänglig på 0,5tr men fortfarande högt belägen och insynsskyddad. Här finner du även en trevlig balkong i ett och grönskande läge som nog är en av gatans lugnaste. Allt detta i en stor och populär förening med gräsytor, grillmöjligheter, lekplatser och mycket mer.

På Mårdstigen 21, i populära Bergshamra bor du med cykelavstånd till city, vatten och grönområden i form av Brunnsviken, Edsviken, Tivoliparken, Ulriksdals slottspark och kolonilottsområden. I Bergshamra C finns all närservice man kan tänkas behöva såsom, matbutiker, bibliotek, vårdcentral, restauranger, cykelbutik mm. Du hittar även flera trevliga promenadstråk längs vattnet där du även finner otroligt populära Kafé Sjöstugan. Endast 12min till Stockholm Central med tunnelbana!

Varm välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 820 000 kr

Ansvarig mäklare
Joakim Wihlbäck

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.