Såld lägenhet på Virebergsvägen 11 i Vireberg, Råsunda
Vireberg, Råsunda

Virebergsvägen 11

116 kvm med låg avgift, öppen spis och en stor inglasad balkong i sydväst-läge!

Såld

116 kvm med låg avgift, öppen spis och en stor inglasad balkong i sydväst-läge!

Äntligen saluförs en av Solnas absolut bästa 4:or i hörnläge, som med enkelhet kan göras om till en 5:a. Här bor ni med en låg avgift om endast 2905kr som inkluderar värme, vatten, TV samt bredband 1000/1000 i en skuldfri förening. Lägenheten ligger på våning 11 och erbjuder en milsvid utsikt utöver det vanliga, med en känsla av frihet, helt utan insyn. Den inglasade balkongen är minst sagt i storleken större och erbjuder förutom flertalet möblemang, odlingar och utsikt även en magisk kvällssol tack vare sitt läge mot sydväst. Den öppna spisen i vardagsrummet möjliggör för en härlig tillvaro. Väl tilltagna ytor och rum och gott om förvaring såväl i lägenheten som de tre externa förråd som medföljer. För smidig och enkel parkering nås garageingången med hissen ner.

Varmt välkomna på visning! Med anledning av rådande restriktioner krävs anmälan för visning vilket sker på fastighetsmäklarens hemsida eller via [email protected] alternativt 070-6129588

I BRF Dikten 2 bor Ni i en trygg, stabil och äkta förening som registrerades redan 1981 och äger marken. Föreningen har över 14 miljoner kronor i kassan samt är skuldfri och har med andra ord 0kr i långfristiga skulder och därmed 0kr i lån per kvadratmeter vilket är väldigt unikt! Detta syns bland annat i de otroligt låga månadsavgifterna hos de boende men även mervärdet som föreningen kan ge sina boende. Här finns bland annat pingisrum, eget gym som rustades upp 2020, snickerilokal, målerirum, dartrum och övernattningslägenhet för medlemmarna att nyttja. Föreningen består av 171 bostadsrätter, 13 hyresrätter och hela 65 lokaler som hyrs ut. Under den lummiga innergården disponerar föreningen över 64 garageplatser och ytterligare 16 utomhusplatser går att hyra från föreningen, annars råder Solna Boendeparkering för 400kr/månad eller 1000kr/kvartal för att parkera inom hela kommunen.

I Vireberg/Råsunda bor du med närhet till allt i ett lugnt och härligt område. I närområdet finner du Ica Maxi, tvärbanan, tunnelbana, flertalet busslinjer, Solna centrum med all dess kommunikationer och närservice, gamla Råsunda med restauranger och trevliga promenadstråk, Skytteholmsparken samt flertalet förskolor och skolor. Närheten till Mall of Scandinavia, Friends Arena och Sundbyberg är inte att heller att glömma. Ett område att trivas i!

Visa mer
Slutpris

7 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.