Råsunda Vasalund

Råsundavägen 69B

Charmig lägenhet i fritt läge med låg avgift och balkong i söderläge

SÅLD

Charmig lägenhet i fritt läge med låg avgift och balkong i söderläge

Varmt välkommen till denna perfekta bostad belägen i ett fritt läge med balkong mot lummig innergård och med endast 1458 kr/mån i avgift.

Här erbjuds bl.a:

- Populärt område med flertalet restauranger
- Närhet till pendeltåget som tar dig in till city på mindre än 10 minuter
- Gångavstånd till Solna Centrums tunnelbanestation
- Flertalet bussar strax utanför dörren som bland annat tar dig till Odenplan
- Gångavstånd till Mall of Scandinavia och Arenastaden

-Solid förening med god ekonomi
-Endast 1458 kr /mån i avgift
-Större renoveringar utförda
-Övernattningslägenhet
-Ett av Råsundas finaste trapphus

-Balkong i bästa läge
-Lätt att möblera
-Stambytt badrum

Belägen i en 30-tals fastighet erbjuder lägenheten mycket av dess charm. Generös takhöjd och djupa fönsternischer är bara några av de detaljer som sätter prägeln på detta hem. Lägenheten erbjuder stora fönsterpartier som skänker ett härligt ljus till bostaden. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning som med enkelhet kan möbleras. Ett arbetsvänligt kök och ett stambytt badrum. Balkongen i perfekt solläge mot innergården är en viktig del i bostaden.

Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar med långa ljusa esplanader och en härlig blandning av jugend, nationalromantik och trettiotalsfunkis. För den idrottsintresserade har man nära till Friends Arena, Sveriges nationalarena. Och de shoppingsugna har nordens största shoppingcenter Westfield Mall of Scandinavia bara några minuter bort med hundratals butiker och tiotals restauranger utöver två större matbutiker. På Södra långgatan och Råsundavägen finns även två närbutiker (ICA och COOP).

Det är aldrig långt till ett grönområde då det finns små undangömda oaser bland husen i Råsunda och Råstasjön ligger ett stenkast bort. Bland sevärdheterna finns Gamla filmstaden som byggdes under svensk stumfilms storhetstid, här filmade man ända till 1969.

Som en del av Brf Råsundavägen 69 får du dessutom tillgång till föreningens trivsamma innergård med en fantastisk pergola som är perfekt för sociala sammankomster i sommartider. Föreningen har god ekonomi med en låg belåningsgrad. Dessutom är de större renoveringarna gjorda och nyligen fixades fasad, trapphus och innerdörrar som kom att skänka en fantastisk känsla bara du kliver innanför dörren.

-En personlig favorit i området för den aktive och naturvännen är att ta en promenad eller löptur runt Löt- och Råstasjön som du når på bara några minuters promenad.

Ett boende som är lätt att längta hem till. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 461 000 kr

Ansvarig mäklare

Linus Wallinder

Reg. Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.