Råsunda

Östervägen 9A

Charmigt boende i ett av Råsundas bästa lägen med närhet till kommunikationer!

SÅLD

Charmigt boende i ett av Råsundas bästa lägen med närhet till kommunikationer!

Varmt välkomna till Östervägen 9A i charmiga och populära Råsunda. Bostaden präglas av ett genomgående ljusinsläpp tack vare fantastiska fönsterpartier, stambytt och renoverat badrum, stort vardagsrum, mysig sovalkov, fint kök med bra förvaringsmöjligheter samt bra förvaring i form av två klädkammare. Här bor ni med gångavstånd till tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar samt närhet till Mall of Scandinavia, Solna Centrum, Råstasjön, Lötsjön samt mysiga Råsunda med flertalet mysiga caféer, restauranger och butiker.

BRF Poppeln 12 är en äkta förening som äger marken, bildades 1982 och består av 52 bostadsrätter. Föreningen är ekonomiskt stabil med en låg belåningsgrad och har redan genomfört många stora renoveringar såsom stambyte, tak- och fasadrenovering samt hissbyte. Som medlem i föreningen får man nyttja tvättstuga, förråd, cykelförråd och parkeringsplatser bestående av nio garageplatser och 18 parkeringsplatser finns att tillgå med för närvarande ingen i kö. Föreningen har dessutom beslutat om en avgiftssänkning i januari med 5%.

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Robert Sundström

Reg. Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.