Såld lägenhet på Virebergsvägen 14 i Vireberg, Råsunda
Vireberg, Råsunda

Virebergsvägen 14

Såld

Varmt välkomna till denna otroligt fina 2:a i omåttligt populära Råsunda/Vireberg. Lägenheten erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i såväl hall som sovrum och planlösningen tillåter flertalet olika möblemang i vardagsrummet. Köket är snyggt renoverat med gott om arbetsyta och förvaring och köksön möjliggör för socialt umgänge. Det stambytta badrummet är fräscht och renoverat och plats finns för att installera tvättmaskin. Balkongen rymmer valfritt möblemang och omringas av träd och fin natur.

Brf Ekensberg 4 består av ett flerbostadshus om 8 våningar ovan mark med källare i två plan. Många av de stora renoveringarna såsom stambyte, dränering, tak- och fasadrenoveringar tillsammans med nya fönster är redan gjorda och det finns inga planerade renoveringar i närtid. Fastigheten är belägen på Virebergsvägen 14-16 och byggdes 1954. Föreningen bildades 2006 och äger marken. Medlemmarna har tillgång till motionsrum, snickeri, bibliotek och två takterrasser i varje port. I huset finns även cykelrum, barnvagnsrum och tvättstuga med två tvättrum som vardera har torkrum. I anslutning till huset har föreningen även grillplats omgiven av vackra blommor och buskar. Fastigheten är ansluten till ComHem för kabel-TV och bredband som levereras av Bredbandsbolaget. Fiber är indraget. Husets garage har sin infart från kortsidan mot Virebergsvägen och rymmer 14 garageplatser och 4 platser för motorcykel. För övrigt gäller boendeparkering på anslutande gator genom Solna stad.

Här bor du med närhet till det bästa Solna kan erbjuda! Gångavstånd till såväl Sundbyberg som Solna C och Råsunda, Filmstaden med dess egna biograf, Mall of Scandinavia, Friends Arena. Solna Businesspark med ICA Maxi är endast några minuters promenad bort och du har också närhet till mycket goda kommunikationer med både bussar, tvärbana, och T-bana (Solna C, Näckrosen och Sundbyberg C) samt pendeltåg (Solna station, Sundbyberg C) på några minuters promenadavstånd. Med både T-bana och pendeltåg når du T-centralen på under 10 minuter. Cykelavstånd till både Vasastan, Kungsholmen och Bromma samt närhet fina grönområden och motionsspår vid Lötsjön/Råstasjön samt Haga- och Skytteholmsparken.

Varmt välkomna till ert nästa drömboende. Vid intresse och för att undvika "borttagen före visning" kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström på 070-612 95 88 för mer information.

Visa mer
Slutpris

3 325 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.