Rudviken

Regnstigen 18 VÅN 6/6

Renoverad 2a med låg avgift, smart planlösning & nära till tunnelbana och natur!

SÅLD

Renoverad 2a med låg avgift, smart planlösning & nära till tunnelbana och natur!

Varmt välkomna till denna effektivt planerade 2:a högst upp i huset med en låg avgift om 1770kr nära City! Lägenheten är optimalt planerad med öppna, sociala ytor, stilrena materialval och väldigt insynsskyddad. Den stora balkongen, som vetter mot en lugn och enkelriktad gata, erbjuder en utsikt mot grönområden tack vare sitt höga läge och sommartid skiner här en fantastisk kvällssol. Lägenheten fullkomligt badar i ljus tack vare ljusinsläpp från hela sex stycken fönsterpartierna. Köket rymmer ett ordentligt matbord och är renoverat i en hög standard samt full maskinell utrustning däribland diskmaskin. Sovrummet rymmer såväl en stor säng som skrivbord och en hel vägg med garderober för optimal förvaring. Det helkaklade badrummet håller en hög standard med stor dusch, vägghängd toalett, golvvärme och mycket förvaring!

BRF Solregnet äger marken sedan 2001 och omfattas av två fastigheter som tillsammans består av 157 lägenheter varav 14 är upplåtna med hyresrätt och är en så kallad dold tillgång för föreningen. Tillhörande fina grönytor, träd och lekplatser för de små. Här finns även flera umgängesytor för exempelvis mysiga grillkvällar eller fikastunder. Dessutom har föreningen 6 lokaler som tillsammans bidrar till föreningens fina ekonomi. Föreningen följer en utarbetad underhållsplan och klassas som en A+förening enligt Hemnet.

Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav på sin omgivning. En promenad från bostaden finns lugna grönområden i anrika Hagaparken såväl som storstadspulsen i Vasastan. För den som gillar shopping finns Solna Centrum och Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Här finns ett brett urval av kollektivtrafik i form av både tunnel-/tvärbana samt pendeltåg. Närmsta busshållplats tar dig till Karolinska sjukhuset/Stockholm åt ena hållet samt Sundbyberg eller Danderyd åt det andra. I skrivande stund byggs tunnelbanans gula linje och tillhörande ny station i direkt närhet till denna lägenhet. Detta innebär att inom fem minuters promenadavstånd når Ni både gula och blåa tunnelbanelinjen vilket kommer att ha en stor påverkan på det framtida värdet för området. Att bo i Rudviken ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Visa mer
Slutpris

2 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Robert Sundström

Reg. Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.