Solna C Skytteholm

Ankdammsgatan 40, vån 8

Nyrenoverad bostad i högt läge med stora fönsterpartier och balkong

SÅLD

Nyrenoverad bostad i högt läge med stora fönsterpartier och balkong

Välkommen till våning 8 i fritt läge med milsvid utsikt

-Promenadavstånd till tunnelbana och bussar
-Närhet till trevliga Skytteholmsparken
-Ett stenkast från natur, livsmedelsbutik och gym

-Stambytt förening
-Solid förening med bra amortering

-Belägen på våning 8 av 12
-Nyrenoverat skick
-Insynsskyddat läge
-Milsvid utsikt

Varmt välkommen till denna nyrenoverade lägenhet belägen på våning 8 i populära Skytteholm.

Här bor du i ett ogenerat och totalt insynsskyddat läge med milsvid vy över Skytteholmsparken med omnejd. Fastigheten är upprättad 1958 och håller hög standard i materialval som tillför en ljus och härlig atmosfär. Med närhet till kommunikationer, grönområden och livsmedelsbutiker bor du här i ett optimalt läge med promenadavstånd till såväl Mall of Scandinavia som Pampas Marina.

Lägenheten disponeras över en öppen och social planlösning med stora fönsterpartier för ett härligt ljusinsläpp som sätter sin prägel på bostaden. Här kan man konstatera att bostaden, med sina väldisponerade ytor ger ett praktiskt boende. Ett nyrenoverat kök med diskmaskin som går i stilrena materialval och erbjuder allt ett kök behöver. En bänkskiva i marmormönstrad komposit sten för en mer exklusiv känsla i köket. En tvättmaskin är dessutom snyggt integrerad i köket. Ett badrum som renoverades i samband med stambytet (2017). Vidare erbjuds en fantastisk balkong med en milsvid vy över Skytteholmsparken. Ett stort sovrum med en klädkammare i anslutning och en välplanerad hall med både avhängningsmöjligheter och förvaring.

I föreningen Brf Snickaren 2 bor du i en stabil förening med låg belåning. Fastigheten har genomgått flera av de stora renoveringarna och är ej i behov av några större renoveringar. Föreningen har gemensamhetytor i form av bl.a bastu och grillplats. Dessutom finns även cykelförråd i anslutning till huset. Utöver det närhet till T-bana, E4/E20 nås med enkelhet och bussar går precis utanför porten.

Ett läge och en bostad för dig att längta hem till!

Visa mer
Slutpris

3 120 000 kr

Ansvarig mäklare

Linus Wallinder

Reg. Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.