Huvudsta

Krysshammarvägen 16

Fönster i två väderstreck med inglasad balkong i västligt läge

SÅLD

Fönster i två väderstreck med inglasad balkong i västligt läge

_______________________________________________________________________________________________________________
Vi älskar att ha mycket spekulanter på våra visningar, men i rådande situation underlättar vår planering för att hålla antal besökare enligt rekommendationer. Det DU kan göra är att anmäla dig till visningarna för din och andras hälsa. Gå gärna tillväga enligt nedan om bostaden intresserar dig:

1. Anmäl dig till visning till mäklaren på 0728 - 57 62 26 alt. linus.wallinder@smh.se
2. Vi erbjuder alternativa visningar(privatvisningar) och digitala visningar i mån om tid & möjlighet.
3. Blockvisningar begränsar antal spekulanter som samtidigt rör sig bostaden så anmäl dig gärna. Max 8 spekulanter per visningstillfälle.
4. Vänligen stanna hemma vid ev. symptom.
_______________________________________________________________________________________________________________

Varmt välkommen till Krysshammarvägen 16 och denna populära 3:a med låg avgift, inglasad balkong i väst med fritt läge och optimal planlösning. Läget och bostaden erbjuder bl.a;

-Närhet till natur och kommunikationer
-Lugnt och barnvänligt område

-Solid förening
-Låga avgifter

-Inglasad balkong i väst
-Helkaklat badrum

Perfekt planerad bostad med fönster i två väderstreck som skänker ett härligt ljusinsläpp till lägenheten. Lägenheten ligger i ett bra och insynsskyddat läge och disponeras över ett trevligt och rymligt kök med bl.a diskmaskin och plats för större matbord, rymligt vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong i optimalt solläge, två väl tilltagna sovrum, klädkammare, smakfullt badrum och ett mycket praktiskt tvättrum med fullstor frys.

På Krysshammarvägen bor du i ett centralt och bra läge med närhet till allt du kan önska. På kort promenad når du Huvudsta centrum med all tänkbar service samt t-bana. I närheten har du flertalet parker och grönområden med bland annat Huvudstafältet, 4H gården eller Pampas marina. I närområde finner även många och eftertraktade förskolor och skolor. Du bor också med fantastiska promenadstråk ett par minuter bort där du kan strosa längst Ulvsundasjön.

-En personlig favorit i området är att ta en kort promenad utmed Johan Enbergs Väg och njuta av den fantastiska vyn över Stockholm som du får från utsiktsplatsen vid den Gyllene Porten.

En lägenhet som måste ses på plats, varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Linus Wallinder

Reg. Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.