Rudviken

Solgatan 16

SÅLD

Varmt välkomna till denna välplanerade 4:a i ett av Solnas bästa lägen som sällan saluförs! Bostaden stoltserar med en stor trädäckad altan i väst som rymmer en mängd olika möblemang, blomsterarrangemang och den av föreningen tillåtna grillen! Vidare erbjuds öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stor välkomnande hall med exceptionell förvaring och avhängningsmöjligheter, generöst helkaklat badrum med tvättpelare och badkar, stort Master Bedroom ytterligare och två sovrum. Det ena med inglasad balkong och det andra med en egen walk-in-closet.

Köket har gott om förvaringsmöjligheter i de många under- och överskåp och även väldigt gott om arbetsyta som skänks ett fint naturligt ljus tack vare fönster ovanför diskbänken. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet bjuder in till sociala tillställningar och möjliggör även för flexibelt möblemang, däribland stort matbord för flertalet sällskap. Hela denna yta badar i ljus tack vare de fantastiska fönsterpartierna mot uteplatsen. Mellan Master Bedroom och det andra sovrummet med inglasad balkong finner sig en ordentlig klädkammare/förråd och en våning ner med hissen finns lägenhetens separata förråd i samma port för bekväm access. Rakt utanför porten, eller från uteplatsen som har en låsbar grind, finns föreningens innergård med bland annat lekplats och sittplatser. En kort promenad från bostaden finns bland annat även en fotbollsplan samt en plaskdamm för de mindre.

BRF Rudan i Solna är en äkta förening som själva äger marken som omger byggnaden. Det finns inga renoveringar planerade och den låga månadsavgiften är planerad att kvarvara på samma nöjsamma nivå. Föreningen innehar 91 garageplatser (för närvarande ingen kö) och utöver detta finns gott om parkeringsplatser i närområdet som omfattas av Solna Bostadsparkering för endast 400kr/månad eller 1000kr/kvartal, som även ger möjligheten att parkera i hela Solna kommun. Till föreningen hör även förråd, tvättstuga, cykelrum och en härlig innergård som med glädje får nyttjas av medlemmarna.

Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav på sin omgivning. En promenad från bostaden finns lugna grönområden i anrika Hagaparken såväl som storstadspulsen i Vasastan. För den som gillar shopping finns Solna Centrum och Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Här finns ett brett urval av kollektivtrafik i form av både tunnel-/tvärbana samt pendeltåg. Närmsta busshållplats tar dig till Karolinska sjukhuset/Stockholm åt ena hållet samt Sundbyberg eller Danderyd åt det andra. I skrivande stund byggs tunnelbanans gula linje och tillhörande ny station i direkt närhet till denna lägenhet. Detta innebär att inom fem minuters promenadavstånd når Ni både gula och blåa tunnelbanelinjen vilket kommer att ha en stor påverkan på det framtida värdet för området. Att bo i Rudviken ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

5 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Robert Sundström

Reg. Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.