Såld lägenhet på Greta Garbos Väg 21C i Filmstaden
Filmstaden

Greta Garbos Väg 21C

Möjlig 4:a med dubbla badrum och fantastiskt ljusinsläpp!

Såld

Möjlig 4:a med dubbla badrum och fantastiskt ljusinsläpp!

Med genomgående planlösning och trevligt hörnläge i omåttligt populära Filmstaden finner ni denna rymliga trerummare. För er med behov kan lägenheten enkelt disponeras som en minifyra. Ekparkett möter upp vid ytterdörren och återfinns i hela lägenheten. Flera fönsterpartier med högra fönster bjuder in ljuset som skapar en luftig atmosfär. Vardagsrummet rymmer soffa och matbord. För er som vill kan man här dela av till ett mindre fjärde rum. I anslutning till vardagsrummet ligger den tilltagna balkongen med sol under stor del av dagen. Köket är tidlöst inrett med vita skåp och här finns bra bänkytor samt full maskinell utrustning. Sovrummen har placerats i var sin ände av lägenheten, det ena något större och med egen klädkammare. I anslutning till hallen ligger två stilrent inredda badrum varav ett med dusch och det större med badkar, tvättmaskin och torktumlare för en enklare vardag.

Brf HSB Röda Kvarn i Solna ingår i HSB, bildades 2005 och är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Den består av 69 lägenheter fördelade på två trapphus. Fastigheten har två uthyrningslokaler som för närvarande hyrs av Meloray Barbershop & Salon och Puls & Träning. Bredband levereras från Telenor i hastigheten 250/250. Till lägenheten hör ett källarförråd och övriga gemensamma utrymmen som går att nyttja är tvättstuga, cykel- barnvagns- och rullstolsrum. För parkering disponerar föreningen 28 garageplatser i Röda Kvarns garage för en avgift om 800kr/månad. Annars råder Filmstadens egna boendeparkering för 700kr/kvartal.

Visa mer
Slutpris

5 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.