Såld lägenhet på Sommarvägen 5 Etagevåning - SÅLD INNAN VISNING! i Vireberg, Råsunda
Vireberg, Råsunda

Sommarvägen 5 Etagevåning - SÅLD INNAN VISNING!

Såld

Unik möjlighet att förvärva en av Råsundas mest exklusiva etagevåningar.

Högst upp, på våning 6 och 7, finner ni denna påkostat renoverade pärla med alla rätt. Detta är en lägenhet för den kräsne med bland annat golv i marmorstuk, högt i tak och vinkyl storlek större. På entréplan finns många av lägenhetens fina attribut såsom fungerande öppen spis, renoverat och påkostat kök & badrum, stort sovrum, balkong med obeskrivlig utsikt och ett ljusinsläpp utöver det vanliga tack vare sitt höga läge men också de fina fönsterpartierna. På våningen ovanför finner Ni ett till badrum, Master Bedroom samt lägenhetens tredje sovrum där möjligheten finns för uthyrningsdel med separat ingång på våning 7. Till lägenheten tillhör två förråd.

Brf Sommarvägen förvärvade fastigheterna Ekensberg 2 och Ekensberg 3 2004. Föreningen är äkta, äger marken och består av 88 lägenheter, 6 lokaler, 10 garageplatser, 8 parkeringsplatser utomhus och en fantastisk innergård som ligger skyddad mot trafik. Föreningen följer en underhållsplan och har gjort flertalet större renoveringar de senaste åren såsom stambyte 2006, fasad- fönster- och balkongrenovering 2009, takrenovering 2015, hissrenovering 2016 samt ombyggnationer utav 6 nya lägenheter i port 3. Föreningen har en låg skuldsättning och en god kassa på nästan 4 miljoner kronor (2019).

På sommarvägen bor Ni inom några minuter från all tänkbar service och kommunikation. Fastigheten angränsar till Råsundas lugna villakvarter men endast fem minuters promenad till Stråket och Råsunda torg med affärer, restauranger och pubar. I den absoluta närheten finns även Råsundaskolan samt flertalet förskolor! På promenadavstånd finner Ni även Solna Centrum med dess rika utbud av butiker, service och kommunikationer såsom tunnelbana, tvärbana och bussar. För storhandlingen ligger även Ica Maxi i Solna Business Park endast några minuter bort där även pendeltåget har en station. Räcker inte Solna Centrums 120 lokaler till så finns Westfield Mall of Scandinavia och Friends Arena inte alls långt bort. För sköna dagar ute i naturen ligger Råstasjön, Lötsjön, Skytteholmsparken och Hagaparken i närheten och är väl värda ett besök för picknick eller motion. Lägenhetens läge gränsar till Sundbyberg med sitt pittoreska centrum även det är på bekvämt avstånd.

Visa mer
Slutpris

7 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.