Såld lägenhet på Virebergsvägen 9, 8tr i Vireberg, Råsunda
Vireberg, Råsunda

Virebergsvägen 9, 8tr

Högt belägen och fräsch 2a i Solnas bästa förening!

Såld

Högt belägen och fräsch 2a i Solnas bästa förening!

Varmt välkomna till denna fina och stora 2a i Solnas bästa förening! Lägenheten befinner sig på våning 8 och har ett fantastiskt solläge som under de varmare månaderna ger dig sol från förmiddag till kväll. Fin valnötsparkett i hela lägenheten och köket är nyligen uppfräschat med nya ytskikt, luckor och diskmaskin. Här bor du med ett stort sovrum och massor av ljus genomgående i alla rum! Här finner du även en extremt låg avgift och en förening som tar det snäppet längre än att endast ha en välordnad ekonomi, här finns nämligen för de boende även Gym och pingisrum att använda.

I Vireberg bor du med närhet till allt i ett lugnt och härligt område. i Närområdet finner du Ica Maxi, tvärbanan, tunnelbana, flertalet busslinjer, Solna centrum med all dess kommunikationer och närservice, gamla Råsunda med restauranger och trevliga promenadstråk samt flertalet förskolor och skolor. Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.