Västra Skogen, Ingenting

Lundagatan 2A

Välplanerad lägenhet i bästa läge med egen uteplats

SÅLD

Välplanerad lägenhet i bästa läge med egen uteplats

Välkommen till en ytterst sällsynt bostad i bästa läge och en egen uteplats om ca 20 kvm.

-Promenadavstånd till tunnelbana och bussar
-Närhet till Vasastan och Kungsholmen
-Ett stenkast från natur, livsmedelsbutik och gym

-Genomgående välskött förening
-Solid förening med god amortering

-Belägen i bra läge med magisk uteplats
-Insynsskyddat läge
-Välplanerad yta

Lägenheten disponeras över en öppen och social planlösning med fönster i stora fönsterpartier i insynsskyddat läge. Stora fönsterpartier för fantastiskt ljusinsläpp och en uteplats inbäddad i grönska.
Redan genom första klivit in i bostaden slås du av den generösa yta som erbjuds på sina 49 kvm. Du når omgående ett välplanerat vardagsrum som ligger i anslutning till köket. Vardagsrummet kan med enkelhet möbleras efter önskemål och det stilrena köket gör detta till en perfekt yta för sociala sammanhang. Från vardagsrummet når du även den magiska uteplatsen som är hjärtat i bostaden. Här kan du nyttja uteplatsen på samma sätt som om du bor i hus. Den ca 20 kvm stora uteplatsen kan möbleras med matplats för större sällskap, lounge-del för ett mer casual umgänge. Vidare i bostaden erbjuds ett stort och fräscht badrum med tvättmöjligheter och allt ett badrum behöver erbjuda. Ett sovrum i lugnt läge och med bra förvaring.

På en attraktiv adress med närhet till såväl stadspuls, som natur och grönska. Kommunikationer, shopping, såväl som förskolor och skolor finns samtliga inom närområdet. Promenadavstånd till härliga Pampas Marina och promenadstråk som tar dig till Karlbergsslott, mysiga caféer på Rörstrandsgatan, grönska i härliga Haga Parken eller varför inte Mall of Scandinavium för shopping.

-En personlig favorit i området är utan tvekan att avnjuta en brunch på populära restaurangen Asplunds, eller varför inte det trevliga promenadstråk som går längst med Ulvsundasjön via Pampas Marina och hela vägen in till Kungsholmen.

Ett läge och en bostad för dig att längta hem till!

Visa mer
Slutpris

3 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Linus Wallinder

Reg. Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.