Såld lägenhet på Klippgatan 24B i Solna C
Solna C

Klippgatan 24B

Klippgatans bästa 3:a med låg avgift och stor inglasad balkong om 8 kvadratmeter

Såld

Klippgatans bästa 3:a med låg avgift och stor inglasad balkong om 8 kvadratmeter

- Låg avgift om 2 319kr
- Fri utsikt från sjunde våningen
- Stor inglasad balkong i sydväst
- Stora sovrum
- Genomgående hög standard
- Skuldfri förening med Klippgatans lägsta avgifter
- Centralt läge med 1-2 minuter promenad till Solna Centrum

Inom kort saluförs Klippgatans absolut bästa 3:a! Lägenheten är belägen i port 24B, föreningen med Klippgatans lägsta avgifter, och är en av ytterst få lägenheter som erbjuder en fri utsikt ut mot Gamla Huvudsta med dess vackra takåsar och grönområden.

Den stora inglasade balkongen i sydväst om nästan åtta kvadratmeter möjliggör för flertalet olika möblemang och fungerar som ett extra rum under vår, sommar och höst. Tack vare det höga våningsplanet skiner solen här från tidig lunch till sen kväll. Lägenheten håller genomgående hög standard och har omsorgsfullt renoverats med bland annat tröskellöst golv i enstavig ekparkett och bevarade charmiga detaljer såsom dubbla glasdörrar vid ingång till vardagsrum. Lägenheten erbjuder två väldisponerade sovrum som båda har gott om förvaring och är stora nog att användas som Master Bedroom, fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin, rymlig hall och ett ljust och charmigt kök med gott om förvaring och arbetsyta samt plats för större matbord.

BRF Vimpeln 24 har Klippgatans lägsta avgifter, tack vare en ordentligt skött förening. BRF Vimpeln 24 grundades redan 1999 och består av totalt 100 lägenheter. Föreningen äger marken, inkasserar hyra från tre lokaler samt disponerar parkeringsplatser i både garage och parkeringsdäck. Medlemmar får nyttja tvättstuga, innergård samt cykelförråd och till lägenheten medföljer ett vindsförråd. Föreningen är ansluten till ett kollektivt el-avtal där varje medlem endast betalar för sin egen elförbrukning. Föreningen är skuldfri och nyckeltalet "lån per kvadratmeter" är alltså 0 kr. Utöver detta har föreningen en kassa på drygt 11,5 miljoner kronor.

För mer information om lägenheten, föreningen eller området ombes kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström på 070-6129588

Visa mer
Slutpris

4 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.